Νίκος
Παπαδόπουλος

Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής & Δερματολογίας Ananeosis
ANANEOSIS SKIN + LASER SPECIALISTS
Γρανικού 7, Κόμβος Αττικής οδού Λεωφ. Κηφισίας, Μαρούσι, 15125, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ANANEOSIS SKIN + LASER SPECIALISTS Γρανικού 7, Κόμβος Αττικής οδού Λεωφ. Κηφισίας, Μαρούσι, 15125, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • LASER Αποτρίχωση: Στο Ananeosis ειδικευόμαστε στην οριστική απαλλαγή από την έντονη τριχοφυΐα, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες, με ιατρικά laser τελευταίας γενιάς, υψηλή παροχή σε κάθε συνεδρία και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
  • Επίσης θεραπείες για το πρόσωπο όπως: καθαρισμός προσώπου, ενυδάτωση προσώπου, δερμοαπόξεση προσώπου, ειδικές θεραπείες αντιγήρανσης και peeling.
  • Ακόμη θεραπείες σώματος όπως: θεραπεία κυτταρίτιδας, λιπόλυση - τοπικό αδυνάτισμα, σύσφιξη και peelings σώματος
  • Τέλος, αναπλαστικές - επανορθωτικές θεραπείες: botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως, ενέσιμη και μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος, fractional laser για ανάπλαση και σύσφιξη, carboxy therapy C02 (ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ).
  • ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
  • ◦Ριζική αποτρίχωση με βελόνα
  • ◦Αποτρίχωση με κερί
  • ◦Solarium VEGA 39
  • Η 3η γενιά solarium Vega 39 εγγυάται όμορφο, ομοιόμορφο και απολύτως φυσικό μαύρισμα με μεγάλη διάρκεια. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του Vega 39, σε αντίθεση με τα solarium παλαιότερης γενιάς, εκπέμπει την κατάλληλη ποσότητα φωτός, ανάλογα με το φωτότυπο του εκάστοτε πελάτη. Προσφέρει Βιταμίνη D, Αυξάνει τις ενδορφίνες στον οργανισμό, Προτείνεται κατά πολλών δερματικών παθήσεων π.χ. ψωρίαση και επίσης πριν από την ηλιοθεραπεία ώστε να γίνει σταδιακή και ελεγχόμενη έκθεση

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή:12:00μμ -20:00μμ

Σημαντικές πληροφορίες:

Το κέντρο ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας ananeosis, δημιουργήθηκε με αυστηρές προδιαγραφές σε ενα χώρο υψηλής αισθητικής, οπου συγκεντρώσαμε για εσάς ολες τις υπηρεσίες δερματολογίας, αισθητικής και ευεξίας. Με άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες & προσωπικό, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στον άρτια εξοπλισμένο χώρο μας & να σας εντυπωσιάσουμε δίνοντάς σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Με 5 χρόνια λειτουργίας το ananeosis skin + laser specialists κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς στα βόρεια προάστια και να μετρά ήδη εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες. Σε εμάς θα βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε για θεραπείες προσώπου, θεραπείες σώματος, εξειδικευμένες θεραπείες με laser καθώς και μόνιμη Αποτρίχωση με Laser τελευταίας γενιάς.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook