Το vriskodoctor.gr στηριζόμενο στην αξιοπιστία και το εύρος περιεχομένου του vrisko.gr, της Νο1 Μηχανής Αναζήτησης και σε θέματα υγείας, (450.000 αναζητήσεις γιατρών και επιστημόνων υγείας κάθε μήνα), έρχεται να εξυπηρετήσει τους χρήστες που ψάχνουν γιατρό ή επιστήμονα υγείας online!

Πηγαίνοντας την αναζήτηση του γιατρού ή του επιστήμονα υγείας ένα βήμα πιο πέρα, το vriskodoctor.gr δίνει την ευκαιρία τόσο στους ασθενείς να επιλέξουν από χιλιάδες καταχωρήσεις τον γιατρό ή τον επιστήμονα υγείας που επιθυμούν και να κλείσουν online ραντεβού μαζί του, όσο και στους εγγεγραμμένους γιατρούς ή επιστήμονες υγείας του vrisko.gr τη δυνατότητα να έρθουν ακόμα πιο κοντά στους ασθενείς και να έχουν τη δική τους online γραμματεία διαχείρισης ραντεβού 24 ώρες το 24 ώρο, 365 μέρες τον χρόνο!

Τέλος  στις αναζητήσεις  χωρίς αποτελέσματα  και στις

ουρές χωρίς ραντεβού στα ιατρεία! Το vrisko.gr, η ηλεκτρονική σελίδα του επαγγελματικού καταλόγου 11880, και το vriskodoctor.gr ανήκουν στον όμιλο εταιρειών της Newsphone Hellas. Η Newsphone Hellas είναι πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο της παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών, μέσω εναλλακτικών δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Internet. Μέσω του τηλεφωνικού καταλόγου 11880, του Έντυπου Επαγγελματικού Καταλόγου 11880 και του www.vrisko.gr δίνει αφ' ενός μια ολοκληρωμένη λύση αναζήτησης (local search) στους χρήστες και αφ' ετέρου τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής και έντυπης προβολής σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία.

* Πηγή: google analytics
** Πηγή: vrisko.gr statistics


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook