Θωμάς
Προκοπάκης

Χειρουργός Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Προκοπάκης Θωμάς Ι.
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 54, Αθήνα, 11528, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
Προκοπάκης Θωμάς Ι. Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 54, Αθήνα, 11528, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
"Η ζωή σύντομη, η επιστήμη αιώνια, ο χρόνος επώδυνος, η εμπειρία απατηλή, η κρίση δυσχερής" - Ιπποκράτης

Σπουδές:

Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου πήρε πτυχίο το 1987. Υπηρέτησε ως γιατρός στον Ελληνικό Στρατό το 1988. Υπηρέτησε στο Αγροτικό Ιατρείο του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού το 1989 - 1990. Ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά. Ειδικεύθηκε ακολούθως στο Μαιευτικό Γυναικολογικό κέντρο "ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ" στην Μαιευτική Γυναικολογία. Εξειδικεύθηκε στην υπογονιμότητα - εξωσωματική γονιμοποίηση στο HOPITAL CMCO του Στρασβούργου της Γαλλίας δίπλα στον καθηγητή PIERRE DELLENBACH πρωτοπόρο στον τομέα της ανθρώπινης αναπαραγωγής στην Ευρώπη.

Εμπειρία:

Το 1996 έγινε δεκτός ως συνεργάτης - μέτοχος στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ. Το 1997 δημιούργησε το ιατρείο του αρχίζοντας την ιατρική του καριέρα ως ιδιώτης γυναικολόγος - μαιευτήρας. Το 1998 προσελήφθη ως επιμελητής γυναικολογίας του τμήματος υπερήχων του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ όπου εργάσθηκε για δέκα χρόνια και διέγνωσε χιλιάδες υπερηχογραφήματα σε γυναίκες με γυναικολογικά ή μαιευτικά προβλήματα. Το 1998 προσελήφθη επίσης ως επιμελητής γυναικολογίας στην μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Εργάσθηκε για δέκα χρόνια αντιμετωπίζοντας προβλήματα υπογονιμότητας, διενεργητικές ωοληψίες εμβρυομεταφορές, σπερματεγχύσεις σε χιλιάδες ζευγάρια - γυναίκες που παραπέμπονταν στη μονάδα εξωσωματικής του μαιευτηρίου από τους γιατρούς του ιδρύματος. Το 2008 δημιούργησε μαζί με άλλους ιατρούς το Διαγνωστικό ιατρικό κέντρο - Μονάδα εξωσωματικής MEDIMALL όπου συνεχίζει την επιστημονική του δραστηριότητα στον τομέα της υπογονιμότητας μέχρι σήμερα. Εξακολουθεί να εξασκεί τη χειρουργική γυναικολογία και τη μαιευτική στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ μέχρι σήμερα.

Συνέδρια:

Στη διάρκεια της εκπαίδευσης και της μετεκπαίδευσής του συμμετείχε με επιστημονικές εργασίες σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και με δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά. Έχει μεταδώσει όποτε του ζητήθηκε από νεότερους γιατρούς, με χαρά όλες τις γνώσεις που έλαβε και εκείνος από τους δασκάλους του στη Γυναικολογία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά - Γαλλικά

Συνεργασία με νοσοκομεία:

ΙΑΣΩ

Ώρες λειτουργίας:

16:00-21:00


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook