Αμαλία
Τσακίρη

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
ΤΣΑΚΙΡΗ Α. ΑΜΑΛΙΑ
Φιλελλήνων 11, Θεσσαλονίκη - Μαρτίου, 54645, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
FB Share
ΤΣΑΚΙΡΗ Α. ΑΜΑΛΙΑ Φιλελλήνων 11, Θεσσαλονίκη - Μαρτίου, 54645, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 15 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Η ιατρός Αμαλία Τσακίρη είναι απόφοιτος του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ και έχει λάβει την ειδικότητά της από το νοσοκομείο Δερματολογικών και Αφροδισίων Νοσημάτων Θεσσαλονίκης. Είναι ειδικός στην Κλινική Δερματολογία - Παιδοδερματολογία, Δερματοχειρουργική, καθώς και στην Αισθητική Δερματολογία - Κοσμετολογία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Δερματοσκόπησης, LASER. Έχει συμμετάσχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εκπαίδευση των ειδικευομένων της κρατικής κλινικής του Ν.Δ.Α.Ν.Θ. Είναι συγγραφέας σε επιστημονικό ιατρικό βιβλίο με θέμα τα χημικά peeling στην ακμή. Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά και ανακοινώσεων σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια.

Εμπειρία:

Η Κα Τσακίρη Αμαλία έχει μεγάλη εμπειρία στις εφαρμογές ιατρικών Laser ( αποτρίχωση με Alexandrite 755nm της Candela με κρυογόνο - το μόνο Laser αποτρίχωσης με σύστημα ψύξης εγκεκριμένο από το FDA Αμερικής - με αποτέλεσμα την μόνιμη απαλλαγή της τριχοφυΐας ανώδυνα, στην θεραπεία ουλών, στην ανάπλαση της επιδερμίδας, στις ευρυαγγείες, στις ραγάδες, στις κηλίδες, στην κυτταρίτιδα με μη επεμβατικούς τρόπους και χωρίς ενέσεις, με LPG και μονοπολικές ραδιοσυχνότητες ), στην θεραπεία της ακμής και στην αποκατάσταση των ουλών της ακμής και στα χημικά peeling. Επίσης στην εφαρμογή Υαλουρονικού οξέως, Botox και μεσοθεραπείας και στην αφαίρεση διαφόρων βλαβών του δέρματος χωρίς ουλές και εγκαύματα. Χρησιμοποιεί πιστοποιημένα προιόντα και υλικά CE, εγκεκριμένα από το FDA Αμερικής πχ Botox, εμφυτεύματα, μεσοθεραπεία κ.α.Το ιατρείο της είναι πλήρως εξοπλισμένο με μοντέρνα μηχανήματα άριστης τεχνολογίας και πιστοποιημένα με CE και HACP. Η ενημέρωση για τις εφαρμοσμένες θεραπείες αισθητικής είναι δωρεάν ώστε να αξιολογηθεί η επιδερμίδα και οι ανάγκες της και να αποφασιστούν τα πρωτόκολλα θεραπείας.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

Κλινική Δερματολογία: Θεραπείες Ακμής, Κηλίδες, Σπίλοι (χαρτογράφηση), Χλόασμα, Μυκητιάσεις, Μελάνωμα, Δερματοσκόπηση. Δερματοχειρουργική: LASER CO2 + fractional, Διαθερμοπηξία, Κρυοχειρουργική, Μυρμηκιές, Θηλώματα, Οξυτενή Κονδυλώματα, Ουλές, Υπερτροφικές Ουλές και Χηλοειδή. Αισθητική Δερματολογία - Κοσμετολογία: LASER: Αποτρίχωση, Φωτογήρανση (LASER CO2 + fractional, Nd:YAG, Ραδιοσυχνότητες (RF), Peeling), Ανάπλαση Προσώπου (LASER CO2 + fractional, Nd:YAG, LPG Endermologie), Σύσφιγξη (Ραδιοσυχνότητες (RF)), Ευρειαγγείες (Nd:YAG), Ρυτίδες, Botox, Εμφυτεύματα, Μεσοθεραπεία, Peeling: Χημικά, Μικροκρυστάλλων, Καθαρισμός Προσώπου, Κυτταρίτιδα, LPG Endermologie, Ραδιοσυχνότητες (RF), Υπέρηχοι, Εμφυτεύματα Υαλουρονικού. Εγκεκριμένα Μηχανήματα από το F.D.A. Αμερικής. Εγκεκριμένα Ενέσιμα Υλικά από το F.D.A. Αμερικής.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Τετάρτη:17:30μμ -21:30μμ Τρίτη:11:00πμ-13:00μμ , Πέμπτη-Παρασκευή:09:00πμ -13:00μμ

Σημαντικές πληροφορίες:

Στα Ιατρικά Lasers, αποτρίχωση με Alexandrite , ανάπλαση και αντιγήρανση με Fractional CO2 και ND:YAG. , ευρυαγγείες με ND:YAG κ.α. Στην Αισθητική Δερματολογία με εξιδίκευση στις ουλές ακμής, στα χημικά peeling, στο microneedling, στις εφαρμογές υαλουρονικού οξέως, στη μεσοθεραπεία, στο Botox, στο lifting με νήματα,στην αυτόλογη PRP,στην αναίμακτη βλεφαροπλαστική, στην κυτταρίτιδα με LPG και RF κ.α. Στην Κλινική Δερματολογία, ακμή, χλόασμα, σπίλοι, μυκητιάσεις, παιδοδερματολογία, δερματοσκόπηση και χαρτογράφηση σπίλων συνταγογράφηση, κ.α. Στην Δερματοχειρουργική αφαίρεση θηλωμάτων, κονδυλωμάτων, ξανθελασμάτων, κέχριων, κ.α.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook