Χρήστος
Παρασκευαίδης

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Παρασκευαΐδης Χρήστος Ε.
Σωκράτους 4, Άγιος Στέφανος, 14565, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
Παρασκευαΐδης Χρήστος Ε. Σωκράτους 4, Άγιος Στέφανος, 14565, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 60 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 50 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Με γνώμονα πάντα τις αξίες του Ιπποκράτη, στο ιατρείο παρέχεται ολοκληρωμένη διαγνωστική προσέγγιση σε θέματα γυναικολογίας και υπογονιμότητας και πλήρης μαιευτική παρακολούθηση με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Εφαρμόζονται αυστηρά νεότερα πρωτόκολλα με έμφαση στην πλήρη ενημέρωση της ασθενούς ή εγκύου , στην ορθολογική χρήση παρακλινικών εξετάσεων και την συμμετοχή της ασθενούς ή εγκύου στις αποφάσεις που αφορούν την θεραπευτική στρατηγική.

Σπουδές:

Ο Χρήστος Ε. Παρασκευαίδης αποφοίτησε το 2003 από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Εμπειρία:

Έκτοτε εργάστηκε επί μία επταετία σε μεγάλα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, όπως στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ), στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» και στη Β΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Μαιευτηρίου Αθηνών «Έλενα Βενιζέλου», όπου και διετέλεσε ιατρικό έργο στο Τμήμα Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης, στο Ουροδυναμικό Τμήμα, καθώς και στη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης (IVF).Είναι Εκπαιδευτής Μαιευτήρων-Γυναικολόγων ιατρών στο Διεθνές Σεμινάριο Advanced Life Support in Obstetrics (ALSO) για το Μαιευτικό Επείγον. Είναι πιστοποιημένος ιατρός για τη διενέργεια Κολποσκόπησης από τo European Federation for Colposcopy (EFC) και την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου, Κολποσκόπησης και Εφαρμογών Laser.

Ακαδημαϊκή Έρευνα:

Συμμετείχε επί μία διετία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε το τίτλο του Master of Science.

Συνέδρια:

Συμμετέχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια Μαιευτικής-Γυναικολογίας και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ιατρικά περιοδικά.

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά και Γερμανικά

Μέλος Συλλόγων:

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου, Κολποσκόπησης και Εφαρμογών Laser.

Συνεργασία με νοσοκομεία:

"ΙΑΣΩ" "ΛΗΤΩ" "ΓΑΙΑ"

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Παρακολούθηση κύησης και κυήσεων υψηλού κινδύνου
  • Αντιμετώπιση υπογονιμότητας ζεύγους
  • Κολποσκόπηση
  • Άπλό Υπερηχογράφημα, μαιευτικό και γυναικολογικό
  • Εφηβική γυναικολογία, ενδοσκοπική γυναικολογία
  • Λήψη test Παπανικολάου και καλλιέργεια κολπικού υγρού
  • τοποθέτηση ενδομητρίου σπειράματος(spiral)
  • ψηλάφηση μαστών
  • Κλιμακτήριος- εμμηνόπαυση ακράτεια ούρων

Έξτρα παροχές:

ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΛΗΨΗ ΒΙΟΨΙΩΝ THIN PREP ΥΠΕΡΗΧΟΣ

Ώρες λειτουργίας:

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού από τις 17.00 έως τις 21.00 και Δευτέρα και Τετάρτη πρωί από τις 9.00 έως τις 13.00.

Τιμοκατάλογος:

Ειδικεύεται σε τομείς όπως Κυήσεις Υψηλού Κινδύνου, Υπογονιμότητα – Στειρότητα και Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Παθολογία του Τραχήλου-Κολποσκόπηση, Γυναικολογική Ενδοκρινολογία, Ακράτεια Ούρων και Διαταραχές του Πυελικού Εδάφους. Στόχος του είναι η παροχή υψηλού επιπέδου επιστημονικά τεκμηριωμένης περίθαλψης, προσαρμοσμένης στην ιδιοσυγκρασία και τον ρυθμό ζωής της κάθε ασθενούς ή εγκύου.

Σημαντικές πληροφορίες:

Από το 2012 δέχεται τις ασθενείς του στο πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό του ιατρείο, στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Εργάζεται επίσης στα Μαιευτήρια «ΙΑΣΩ» και "ΛΗΤΩ" και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μαιευτηρίου «ΓΑΙΑ».Είναι πιστοποιημένος ιατρός για τη διενέργεια Κολποσκόπησης από τo European Federation for Colposcopy (EFC) και την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου, Κολποσκόπησης και Εφαρμογών Laser.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook