Αγνή
Γιακουμή

Οδοντίατρος - Γναθολόγος
Γιακουμή Αγνή Β.
Υμηττού 98 & Ευτυχίδου, Αθήνα - Παγκράτι, 11634, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
Γιακουμή Αγνή Β. Υμηττού 98 & Ευτυχίδου, Αθήνα - Παγκράτι, 11634, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Κλινική εξειδίκευση στην αντιμετώπιση στοματοπροσωπικού πόνου, κροταφογναθικών διαταραχών & άπνοιας ύπνου. Συγκεκριμένα γναθολογικά προβλήματα: πόνος στην γνάθο, στο πρόσωπο, στις αρθρώσεις της γνάθου, πονοκέφαλοι, νευραλγία τριδύμου, εμβοές από τα αυτιά, μειωμένη διάνοιξη του στόματος, ήχοι από τις αρθρώσεις της γνάθου, βρυγμός (τρίξιμο-σφίξιμο δοντιών), κροταφογναθικό σύνδρομο, δυσλειτουργία στοματογναθικού, μουδιασμα γνάθων, αντιμετώπιση άπνοιας ύπνου με συσκευές προώθησης της κάτω γνάθου.

Σπουδές:

Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές με πολλαπλές αριστεύσεις και υποτροφίες στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πρώτη απόφοιτος από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Κλινικής Εξειδίκευσης στον Στοματοπροσωπικού Πόνου της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Το παραπάνω πρόγραμμα περιλαμβάνει τριετή εκπαίδευση και κλινική άσκηση και περιλαμβάνει παρακολούθηση και θεωρηρική και κλινική σειράς μαθημάτων από των ευρύ ιατρικό χώρο (νευρολογία, ρευματολογία, ωτορινολαρυγγολογία, γναθοχειρουργική,ψυχιατρική, κ.α.).

Ώρες λειτουργίας:

Δέχεται με ραντεβού


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook