Μάρκος
Ράλλης

Χειρουργός Οδοντίατρος
ΡΑΛΛΗΣ ΜΑΡΚΟΣ - THESSALONIKI DENTAL CLINIC
Τσιμισκή 54, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
FB Share
ΡΑΛΛΗΣ ΜΑΡΚΟΣ - THESSALONIKI DENTAL CLINIC Τσιμισκή 54, Θεσσαλονίκη, 54623, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: -,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Η Thessaloniki Dental Clinic αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές κλινικές στην Ελλάδα, ακολουθώντας τα Ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης και παροχής θεραπευτικών υπηρεσιών. Οι συνεργάτες μας έχουν μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς της αισθητικής οδοντιατρικής, των οδοντικών εμφυτευμάτων, της χειρουργικής στόματος, της περιοδοντολογίας, της προσθετικής, της παιδοδοντιατρικής και της ορθοδοντικής παιδιών και ενηλίκων, παρέχοντας έτσι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός της κλινικής σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση όλου του προσωπικού θα σας εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή θεραπευτική διαδικασία και αποτέλεσμα ισάξιο των προσδοκιών σας. Στόχος της Thessaloniki Dental Clinic είναι η αντιμετώπιση κάθε ασθενή μέσω της εξατομικευμένης κατάρτισης του σχεδίου θεραπείας, έχοντας παράλληλα ως γνώμονα τις ανάγκες και τα θέλω σας

Σπουδές:

Αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις μετεκπαιδεύτηκε στον τομέα της προσθετικής και της εμφυτευματολογίας στο Eastmann Dental Hospital του Λονδίνου.

Το 2003 συνίδρυσε, μαζί με συνολικά είκοσι πρωτοπόρους οδοντίατρους και οδοντοτεχνίτες με κοινό ενδιαφέρον την αγάπη και το πάθος για την αισθητική οδοντιατρική, την Eλληνική Aκαδημία Aισθητικής Oδοντιατρικής της οποίας και συνεχίζει να είναι ενεργό μέλος. Από το 2005 η Ε.Α.Α.Ο. αποτελεί μέλος της ΙFED – Διεθνής Oμοσπονδία Aισθητικής Oδοντιατρικής- και αποτελεί τη μοναδική επιστημονική εταιρεία που παρέχει συνεχή εκπαίδευση στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής.

Είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος της κλινικής μας στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την αισθητική οδοντιατρική και την εμφυτευματολογία.

Eίναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • •Αισθητική οδοντιατρική
  • •Εμφυτεύματα
  • •Περιοδοντολογία
  • •Ορθοδοντική

Έξτρα παροχές:

Η Thessaloniki Dental Clinic διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την υποβοήθηση της επίτευξης του αρτιότερου θεραπευτικού αποτελέσματος. Από τον πρώτο ακτινογραφικό σας έλεγχο, με σύστημα ψηφιακών ακτινογραφιών πλακών φωσφόρου που εξασφαλίζει την έκθεσή σας στη μικρότερη δυνατή ακτινοβολία, μέχρι τη σχεδίαση και την τοποθέτηση των οδοντικών σας εμφυτευμάτων και των προσθετικών σας εργασιών μέσω καθοδηγούμενης υπολογιστικής τομογραφίας και χρήσης συστήματος cad/cam, όλα ακολουθούν τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά πρότυπα εφαρμογής της οδοντιατρικής επιστήμης.

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά από 11:00πμ -20:30μμ.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook