Νίκος
Αγγελίδης

Χειρουργός Οδοντίατρος - Οδοντικός Τεχνολόγος
Αγγελίδης Νικόλαος Π.
Απλωταριάς 13, Χίος, 82131, ΧΙΟΥ
FB Share
Αγγελίδης Νικόλαος Π. Απλωταριάς 13, Χίος, 82131, ΧΙΟΥ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Οι σπουδές του ξεκίνησαν με την εισαγωγή του στο τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας της σχολής επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας, απ' όπου αποφοίτησε το έτος 2005, 

 Το 2006 έγινε δεκτός στο Αμερικάνικο SEMMELWEIS UNIVERSITY,  το οποίο εδρεύει στην Βουδαπέστη, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην οδοντιατρική  και του απενεμήθη ο τίτλος D.M.D.  Doctor of Dental Medicine μετ' επαίνου.

Εμπειρία:

Γεννήθηκε στη Χίο το 1982.  Μεγάλωσε σε μία οικογένεια με παράδοση στην οδοντιατρική επιστήμη και όπως ήταν φυσικό δεν άργησε η στιγμή που ''κόλλησε'' το μικρόβιο και ανέπτυξε το πάθος του για την επιστήμη.όσο σπούδαζε απασχολούταν σε ιδιωτική κλινική πανεπιστημιακού καθηγητή, καθώς και συμμετείχε σε ομάδα συναδέλφων που αναρτούσε εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια οδοντιατρικής.

Το 2012-13 εξετέλεσε την στρατιωτική του θητεία στο Κ.Ε.Τ.Θ. στον Αυλώνα καθώς και στο 96' Τ.Υ.Ε.Θ στη Χίο, στη διάρκεια της οποίας εκτελούσε και χρέη οδοντιάτρου.Μετά τη λήξη της στρατιωτικής του θητείας, εγκαινίασε  σε συνεργασία με τον πατέρα του Πάνο Αγγελίδη το παρόν οδοντιατρείο, το οποίο και δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής οδοντιατρικής περίθαλψης. 

Συνέδρια:

Συμμετείχε σε ομάδα συναδέλφων που αναρτούσε εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια οδοντιατρικής.(- 24ο πανελλήνιο οδοντιατρικό συνέδριο, Οκτώβριος 2004, Θεσσαλονίκη , τεχνική γλωσσικής ορθοδοντικής - εργαστηριακά στάδια.

 - 26ο πανελλήνιο οδοντιατρικό συνέδριο,  Νοέμβριος 2006, Αθήνα, γλωσσική ορθοδοντική, STb  brackets και ορθοδοντικά μίκρο-εμφυτεύματα.- PARIS V de diplome universitaire d' orthodontie linguale conference,Δεκέμβριος 2004,  France, comparative speech for various types of brackets. - PARIS V de diplome universitaire d' orthodontie linguale conference, Φεβρουάριος 2005, France , semi-indirect bonding of lingual brackets.)

Ξένες γλώσσες:

Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά,  Ουγγκρικά

Μέλος Συλλόγων:

Οδοντιατρικού συλλόγου Χίου (Ο.Σ. Χίου)

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή:08:30πμ -13:00μμ . Σάββατο:09:00πμ -12:00μμ και Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη0-Παρασκευή:17:00μμ -20:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook