Γρηγόρης
Κατσούλης M.D.

Ορθοπαιδικός Χειρουργός Ενηλίκων & Παίδων - Εξειδικευθείς σε Χειρουργικές Παθήσεις Ώμου - Αρθροσκόπηση Γόνατος- PRP - Ρομποτική Αρθροπλαστική Γόνατος
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Μ.D.
Αγίου Γεωργίου 61, πεζόδρομος πλατ. Ελευθερίας, Κορυδαλλός, 18120, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Μ.D. Αγίου Γεωργίου 61, πεζόδρομος πλατ. Ελευθερίας, Κορυδαλλός, 18120, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Γρηγόρης Δ. Κατσούλης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αντικείμενο της εξειδίκευσής του είναι οι αθλητικές κακώσεις, η χειρουργική των καταγμάτων και η επανορθωτική χειρουργική των αρθρώσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στις αρθροσκοπήσεις ώμου και γόνατος, στην ολική αρθροπλαστική των μεγάλων αρθρώσεων και στη μικροχειρουργική άκρας χειρός για παθήσεις τενόντων και νεύρων. 

Εμπειρία:

Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική με πολυετή θητεία σε νοσοκομεία όπως το Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Αγλαΐα Κυριακού", το Νοσοκομείο Κοργιαλένειο - Μπενάκειο "Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός" και τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Royal & Broadgreen του Liverpool στη Μ. Βρετανία, υπό τον καθηγητή Simon P. Frostick.

Συνέδρια:

Συμμετοχή σε ετήσια βάση στα μεγαλύτερα ορθοπαιδικά συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά

Μέλος Συλλόγων:

Αποτελεί ενεργό μέλος της ΕΕΧΟΤ (Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας) από το 2011, ενώ το Σεπτέμβρη του 2012 του απενεμήθη υποτροφία για μετεκπαίδευση στη χειρουργική άνω άκρου, στο Liverpool της Μ. Βρετανίας. 

Συνεργασία με νοσοκομεία:

Ιατρικό Κέντρο - Παράρτημα Ψυχικού

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Ολική αρθροπλαστική γόνατος - ισχίου - ώμου - αγκώνα
  • Αρθροσκόπηση ώμου - γόνατος - αγκώνα - ποδοκνημικής
  • Χειρουργική καταγμάτων άνω και κάτω άκρων
  • Χειρουργική αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων
  • Χειρουργική άκρας χειρός & άκρου ποδός (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, εκτινασσόμενος δάκτυλος, τενοντίτιδα De quervain, βλαισός μέγας δάκτυλος άκρου ποδός, κτλ)
  • Οστεοπόρωση
  • Ειδικές ενέσιμες θεραπείες με αυτόλογους παράγοντες (PRP, βλαστοκύτταρα)

Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη:17.00μμ-19.00μμ Πέμπτη:09.00πμ-13.00μμ και 18.00μμ-21.00μμ Παρασκευή:09.00πμ-13.00μμ και 17.00μμ-19.00μμ

Σημαντικές πληροφορίες:

Στόχος του ιατρείου είναι η σωστή διαγνωστική προσέγγιση του ορθοπαιδικού προβλήματος, η παραπομπή του ασθενούς μόνο για τις απαραίτητες εξετάσεις, η ακριβής διάγνωση και ο σχεδιασμός ενός ολοκληρωμένου management αντιμετώπισης, που περιλαμβάνει είτε συντηρητικά είτε χειρουργικά μέσα. Όλα αυτά με αναλυτική επεξήγηση του κάθε διαγνωστικού ή θεραπευτικού βήματος ώστε να κατανοεί πλήρως ο ασθενής τη φύση της πάθησης και να βοηθά με τη συμμόρφωσή του στις ιατρικές υποδείξεις. Για το σκοπό αυτό έχει αναπτυχθεί συνεργασία με την ιδιωτική κλινική του Ιατρικού Κέντρου στο Ψυχικό, οι υποδομές της οποίας αποτελούν εχέγγυο για την διεκπεραίωση απλών αλλά και των πλέον σύνθετων χειρουργικών επεμβάσεων. Το δίκτυο των επιστημονικών συνεργατών παράλληλα πλαισιώνεται από έμπειρους αναισθησιολόγους, ακτινολόγους μυοσκελετικού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ιατρούς συναφών ειδικοτήτων όπως πχ. νευρολόγους, ρευματολόγους καθώς και φυσικοθεραπευτές, ώστε οι λύσεις που προτείνονται να είναι όσο το δυνατό ολοκληρωμένες. 


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook