Δημήτριος
Τσάμης

Γενικός Χειρουργός - Εξειδίκευση στη Χειρουργική Παχέος Εντέρου & Πρωκτού
ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ MD, MSc, PhD, FACS
Διστόμου 5-7, Κτήριο Ε - 3ος όροφος, Μαρούσι, 15125, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ MD, MSc, PhD, FACS Διστόμου 5-7, Κτήριο Ε - 3ος όροφος, Μαρούσι, 15125, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: -,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 25 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές για αντιμετώπιση νόσων του παχέος εντέρου και του πρωκτού

Σπουδές:

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Είναι πτυχιούχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών "Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική" με βαθμό "Άριστα". Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό "Άριστα". 

Εμπειρία:

Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στην Α' Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.Μετεκπαιδεύτηκε στο Penn State Milton S. Hershey, στο Hershey της Pennsylvania των ΗΠΑ και στο St’ Mark’s Hospital and Academic Institute στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Εκεί εξειδικεύτηκε στη χειρουργική του παχέος εντέρου και του πρωκτού και στην ογκολογική χειρουργική. 

Ακαδημαϊκή Έρευνα:

Υπήρξε υπότροφος του Πανεπιστημίου Αθηνών κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική" (2007-2008), υπότροφος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας (2014-2015­) και υπότροφος του American College of Surgeons-Stavros Niarhos Foundation Scholar (2016).Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 45 επιστημονικές εργασίες σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά. Έχει συγγράψει και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή 5 ιατρικών βιβλίων στα ελληνικά και τα αγγλικά.Συμμετείχε στο μεγάλο ερευνητικό πρόγραμμα “GCE grant, animal studies, Konto Innenauftrag 1102900, Malaria Projekt of Kantonsspital 9007, Kostenstelle 419000” στο St Gallen της Ελβετίας σε συνεργασία με το εργαστήριο Ιστολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010.   

Συνέδρια:

Συμμετέχει ενεργά σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια με περισσότερες από 140 ομιλίες και ανακοινώσεις. Ήταν ενεργό μέλος οργανωτικής επιτροπής σε 4 διεθνή και ελληνικά συνέδρια και ημερίδες.

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά

Μέλος Συλλόγων:

Είναι ενεργό μέλος στους:- Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών - Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία- Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής- General Medical Council (full registration and licence to practice)- American College of Surgeons (FACS)

Συνεργασία με νοσοκομεία:

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Ελάχιστα επεμβατική χειρουργικη
  • Λαπαροσκοπική χειρουργική
  • Χειρουργική της μιας οπης

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά: 09:00πμ-19:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook