Δημοσθένης
Αγγελάκης

Ορθοδοντικός – Ορθοδοντική Παιδιών & Ενηλίκων -Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Humboldt Βερολίνου
INVISALIGN - ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ DR
Λεωφόρος Δημάρχου Μεταξά Άγγελου 46Α, 1ος όροφος, Γλυφάδα, 16674, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
INVISALIGN - ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ DR Λεωφόρος Δημάρχου Μεταξά Άγγελου 46Α, 1ος όροφος, Γλυφάδα, 16674, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο Dr. Αγγελάκης Δημοσθένης είναι ορθοδοντικός και διατηρεί ιατρεία σε Γλυφάδα & Μελίσσια. Διατηρεί τον τίτλο ''Platinum Elite'' σε επίπεδο θεραπείας με τη μέθοδο Invisalign, διάκριση που υποδηλώνει ότι θεραπεύει πολλούς ασθενείς κάθε χρόνο με πολύ καλά αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα έχει θεραπεύσει περισσότερους από 650 ασθενείς (εφήβους& ενήλικες) με τη χρήση της μεθόδου Invisalign. Είναι σημαντικό για το γιατρό να επιτύχει για κάθε ασθενή ίσια και γερά δόντια, καθώς επίσης να γίνεται πρόληψη σοβαρότερων ορθοδοντικών ανωμαλιών. Στόχος του για τους ασθενείς είναι, ξεκινώντας από μικρή ηλικία, να αποφευχθεί εξαγωγή δοντιών και να εξασφαλιστεί η υγιεινή δοντιών και ούλων, καθώς επίσης και την άψογη συνεργασία με συναδέλφους Οδοντιάτρους. Πυξίδα του Dr. Αγγελάκη Δημοσθένη στην προσπάθεια αυτή είναι το υψηλό θεραπευτικό αποτέλεσμα και η ικανοποίηση των ορθοδοντικών αναγκών των μικρών και μεγάλων ασθενών του. Αυτό το πετυχαίνει είτε με την εφαρμογή της κλασικής ορθοδοντικής (μασελάκια, σιδεράκια) στα παιδιά, είτε με τη χρήση της μεθόδου Invisalign σε εφήβους και ενήλικες

Μέλος Συλλόγων:

Μέλος της Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδος 

Μέλος της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης                    

Μέλος της Ένωσ. Ορθοδ/κών που εφαρμόζουν τη μέθοδο invisalig                                   

Μέλος της Γερμανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Τα τελευταία χρόνια και στα δύο ιατρεία (Μελίσσια & Γλυφάδα) γίνεται η χρήση του ψηφιακού σαρωτή Invisalign i-TERO (Scanner), για τη λήψη των τρισδιάστατων ψηφιακών αποτυπωμάτων των δοντιών. Από την πρώτη μέρα της ψηφιακής αποτύπωσης των δοντιών, οι ασθενείς του κου Αγγελάκη έχουν τη δυνατότητα να δουν το (τελικό) επιθυμητό αποτέλεσμα της θεραπείας τους με τους νάρθηκες Invisalign.
  • Ο ιατρός παρέχει επίσης υπηρεσίες λεύκανσης στο σπίτι με τη χρήση ειδικών μαλακών ναρθήκων ενώ υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού λεύκανσης στο ιατρείο και στο σπίτι για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.
  • ◦Ορθοδοντικές Θεραπείες με Σιδεράκια ή Μασελάκια
  • ◦Διακοπή Επιβλαβών Συνηθειών (όπως θηλασμός δακτύλου των παιδιών)
  • ◦Λεύκανση δοντιών στο Ιατρείο ή στο Σπίτι

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:14:30μμ -20:30μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook