Η εγγραφή στο vriskodoctor.gr είναι δωρεάν;
Η εγγραφή στο vriskodoctor.gr και η χρήση του site για να κλείνετε ραντεβού online είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.
Γιατί να εγγραφώ στο vriskodoctor.gr;
Εγγραφείτε στο vriskodoctor.gr και κλείστε ραντεβού ακόμα πιο γρήγορα! Με την σύνδεσή σας, τα στοιχεία σας θα εμφανίζονται για το κάθε ραντεβού σας αυτόματα. Έτσι, με ένα κλικ θα κλείνετε το ραντεβού σας!
Γιατί χρειάζεται να συμπληρώσω κατά την εγγραφή μου τον αριθμό του κινητού μου τηλεφώνου και το email μου;
Το κινητό σας τηλέφωνο χρειάζεται να το έχουμε για να σας στείλουμε τον μοναδικό προσωπικό σας κωδικό επιβεβαίωσης κατά την εγγραφή σας (ο κωδικός αυτός χρησιμοποιείται για λόγους ασφαλείας και σωστής χρήσης του συστήματος) και για να σας στέλνουμε ειδοποιήσεις σχετικά με τα ραντεβού σας. Το email σας χρειάζεται για να σας στέλνουμε και εκεί ειδοποιήσεις σχετικά με τα ραντεβού σας. Επίσης, το email σας θα χρησιμοποιείται και σαν όνομα χρήστη (username) κατά τη σύνδεσή σας κάθε φορά.
Τι password πρέπει δηλώσω κατά την εγγραφή μου για να το χρησιμοποιώ μαζί με το username μου (email μου) ώστε να συνδέομαι στο vriskodoctor.gr ;
Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να δηλώσετε ένα κωδικό πρόσβασης (password) που θα χρησιμοποιείτε μαζί με το username σας (email σας) για να συνδέεστε στο vriskodoctor.gr. Το password αυτό θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 6 χαρακτήρες, μόνο λατινικά γράμματα ή μόνο αριθμούς ή και τα δύο. Προσέξτε κατά την εγγραφή σας να συμπληρώσετε το ίδιο password και στα δύο πεδία όπου σας ζητείται.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook