Πώς μπορώ να βρω ένα γιατρό ή ένα επιστήμονα υγείας στο vriskodoctor.gr;
Μπορείτε να αναζητήσετε ένα γιατρό ή ένα επιστήμονα υγείας στο vriskodoctor.gr επιλέγοντας την ειδικότητά του ή αναγράφοντας στο αντίστοιχο πεδίο την επωνυμία του, αν τη γνωρίζετε. Μπορείτε επίσης εκτός από την ειδικότητά του να επιλέξετε και την περιοχή που σας ενδιαφέρει να βρίσκεται το ιατρείο ή το γραφείο του, καθώς επίσης και το ασφαλιστικό ταμείο με το οποίο θα θέλατε να είναι συμβεβλημένος.
Είναι απαραίτητο στην αναζήτηση γιατρού ή επιστήμονα υγείας να επιλέξω και τα υπόλοιπα κριτήρια αναζήτησης εκτός της ειδικότητας για να έχω αποτελέσματα;
Όχι δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να αναζητήσετε γιατρό ή επιστήμονα υγείας μόνο με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει. Όμως όσα περισσότερα κριτήρια αναζήτησης επιλέγετε, τόσο πιο σχετικά με αυτό που ψάχνετε θα είναι τα αποτελέσματα.
Μπορώ αν δεν βρω αυτό που θέλω ή αν τα αποτελέσματα είναι πάρα πολλά, να τροποποιήσω την αναζήτησή μου;
Βεβαίως. Μπορείτε αν έχετε επιλέξει ένα κριτήριο αναζήτησης, να επιλέξετε περισσότερα ώστε από τα όλα αποτελέσματα, να παραμείνουν μόνο αυτά που είναι πιο σχετικά με την αναζήτησή σας.
Μπορώ να επιλέξω να δω γιατρούς ή επιστήμονες υγείας, που δέχονται μόνο πρωί ή μόνο απόγευμα;
Βεβαίως, μπορείτε από τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας να επιλέξετε να δείτε μόνο τους γιατρούς ή τους επιστήμονες υγείας που δέχονται πρωί ή απόγευμα, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο tab ακριβώς πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
Ποιες πληροφορίες μπορώ να δω στα αποτελέσματα αναζήτησης;
Στα αποτελέσματα αναζήτησης μπορείτε να δείτε τα ιατρεία των γιατρών ή των επιστημόνων υγείας στον χάρτη, σύντομες πληροφορίες προφίλ του κάθε γιατρού ή του επιστήμονα υγείας, με επιλογή για να δείτε το αναλυτικό προφίλ του, καθώς και να επιλέξετε ημέρα και ώρα που θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας με τον γιατρό ή τον επιστήμονα υγείας που επιθυμείτε.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook