Θεόδωρος
Αδάμης

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Αδάμης Θεόδωρος Σ.
Λάμψα Ευστρατίου 11, Αθήνα, 11524, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
Αδάμης Θεόδωρος Σ. Λάμψα Ευστρατίου 11, Αθήνα, 11524, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο Θοδωρής Αδάμης σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή του και αφού ολοκλήρωσε την Υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο Κέντρο Υγείας Διστόμου, ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στην Μαιευτική Γυναικολογία με το πρώτο τμήμα της εκπαίδευσης που αφορούσε την γενική Χειρουργική την οποία και ολοκλήρωσε στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πεντέλης.

Εμπειρία:

Ακολούθως εξειδικεύτηκε στην Γυναικολογία στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Μεταξά Πειραιώς και συγκεκριμένα στους τομείς: γυναικολογική ογκολογία, γυναικολογική χειρουργική, ογκολογικό συμβούλιο, πρωτόκολλα αντιμετώπισης κακοήθων νοσημάτων, γυναικολογική παθολογία, παθολογία τραχήλου μήτρας, κολποσκοπήσεις, γυναικολογική ενδοκρινολογία. Ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στην Μαιευτική στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου (κύηση υψηλού κινδύνου, παρακολούθηση κύησης-λοχείας, υπογονιμότητα.

Ακαδημαϊκή Έρευνα:

Παράλληλα ολοκλήρωσε την Διδακτορική Διατριβή του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών στην οποία αναγορεύτηκε Διδάκτωρ ενώ διετέλεσε και Επιστημονικός Υπεύθυνος ερευνητικών προγραμμάτων Χειρουργικής στο Πειραματικό Χειρουργικό Ερευνητικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και στο Πειραματικό Χειρουργείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών. Το ερευνητικό του έργο αναγνωρίστηκε με δημοσιεύσεις σε Διεθνή και Ελληνικά Ιατρικά Περιοδικά. Για το έργο του βραβεύτηκε από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών.

Συνέδρια:

Οι μεταπτυχιακές και μετά την εξειδίκευσή του στην Γυναικολογία σπουδές αφορούσαν τον Τομέα της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, Τηλεχειρουργικής και Ρομποτικής Χειρουργικής οι οποίες ξεκίνησαν από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και ολοκληρώθηκαν στο IRCAD/EITS Laparoscopic and Robotic Surgical Training Center, Strasbourg, France.
Διετέλεσε Υπεύθυνος Γυναικολογικού Τμήματος Κλινικής και Υπεύθυνος Γυναικολογικού Ιατρείου σε Πολυϊατρείο στην Αθήνα. Είναι συνεργάτης των Μαιευτηρίων Μητέρα και Λητώ.
Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Ιατρικών Συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά

Μέλος Συλλόγων:

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Συμβεβλημένα Ασφαλιστικά Ταμεία:

Συνεργασία με νοσοκομεία:

ΜΗΤΕΡΑ ΛΗΤΩ ΡΕΑ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • κολποσκοπήσεις
  • παθολογία τραχήλου μήτρας
  • εφηβική & γυναικολογκή ενδοκρινολογία
  • υπογονιμότητα-υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
  • ελάχιστη επεμβατική (λαπαροσκοπική & ρομποτική χειρουργική)
  • παρακολούθηση κύησης, κύησης υψηλού κινδύνου
  • υπερηχογραφήματα
  • γυναικολογική χειρουργική ογκολογία

Έξτρα παροχές:

Πιστωτικές κάρτες για επεμβάσεις Συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες για επισκέψεις στο Ιατρείο

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά εκτός Τετάρτης 16:00-21:00


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook