Γρηγόριος
Αλεξόπουλος

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Ενηλίκων & Παίδων - Στρατιωτικός Ιατρός ΩΡΛ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Καποδιστρίου 10, Νέα Ερυθραία, 14671, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Καποδιστρίου 10, Νέα Ερυθραία, 14671, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Κύριος στόχος μου είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων των ασθενών με σεβασμό και υπευθυνότητα συνδυάζοντας την μακρόχρονη εμπειρία και την πλήρη εκμετάλευση των τεχνολογικών εξελίξεων. Για τον λόγο αυτό το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας γενιάς , τα οποία συνεχώς ανανεώνονται αλλά και εμπλουτίζονται , με σκοπό την αξιόπιστη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση των όποιων ωτορινολαρυγγογικών προβλημάτων .

Σπουδές:

Το 1980 πέτυχα στη Στρατ. Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εμπειρία:

Τοποθετήθηκα στην Υγειονομική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. Επί 2 χρόνια έκανα παθ/κό ιατρείο στα κεντ. Ιατρεία της και ήμουν καθηγητής στο μάθημα πρ. βοηθειών στους δόκιμους αστυφύλακες και αρχιφύλακες. Το 1989 ξεκίνησα την ειδίκευση στην ειδικότητα της Ωτορ/γίας - Γεν. Χειρ/κής στη Β΄ Χειρ/κή κλινική του 401 Γ.Σ.Ν.Α. Και 4 χρόνια στη Β΄ Ω.Ρ.Λ. κλινική του Π.Γ.Ν.Α ''Γεώργιος Γεννηματάς''. Στα πλαίσια της ειδίκευσης επισκεπτόμουν 1 φορά/εβδομάδα τα Κ. Υγείας Μαρκοπούλου, Κορωπίου και Λαυρίου κάνοντας περιοδικά εξωτ. ιατρείο Ω.Ρ.Λ. Το 1993 πέρασα επιτυχώς τις εξετάσεις απόκτησης τίτλου ειδικότητας και από τότε είχα τη θέση του τμηματάρχη του Ω.Ρ.Λ. στο τμ. του Κεντρ. Ιατρείου Αθηνών και στη Δ/νση Υγ/κού της ΕΛ.ΑΣ. σήμερα.

Συνέδρια:

Με συμμετοχή σε πολλά Ωτ/κά συνέδρια εσωτερικού και εξωτερικού ως σύνεδρος και ενεργά με εργασίες.

Μέλος Συλλόγων:

Μέλος της Πανελ. Εταιρείας Ω.Ρ.Λ. Χειρ/κής Κεφαλής - Τραχήλου, της Ευρωπ. Ρινολογικής Εταιρείας και εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. στη Βαλκανική Εταιρεία Στρατ/κής Ιατρικής.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Πλήρης κλινική εξέταση.
  • Ενδοσκόπηση λάρυγγος, ρινοφάρυγγος, ρινός, ωτομικροσκόπηση, τονική ακοομετρία, τυμπανομετρία - τυμπανόγραμμα, προσδιορισμός αντανακλαστικών αναβολέα, ηλεκτρονυσταγμογραφία (έλεγχος λαβυρίνθου), Φορητή γεννήτρια ήχων για screening ακοής σε παιδιά. Σύστημα ενοσκοπίων και βιντεοσκόπησης για διαγνωστική παθήσεων ώτων - ρινός - λάρυγγος - υποφάρυγγος. Εξέταση με ειδικό μηχάνημα υπερήχων τύπου Β, πολύ χρήσιμη στην παρακολούθηση των ιγμορίτιδων αλλά και ασφαλής σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης (όπου απαγορεύεται η ακτινογραφία) και στα παιδιά για να αποφεύγονται οι πολλές επαναλαμβανόμενες ακτινογραφίες. Με τη χειρουργική συσκευή υπερήχων πετυχαίνουμε άριστα αποτελέσματα σε πολλές παθήσεις όπως: δυσχέρεια ρινικής αναπνοής από αλλεργική ρινίτιδα, αγγειοκινητική ρινίτιδα (υπερτροφία κάτω ρινικών κογχών), ροχαλητό, ρινορραγίες, πολύποδες ρινός, συμφύσεις ρινικού διαφράγματος, χαλινός γλώσσας, ογκίδια στόματος.

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη+Παρασκευή:18:00μμ -21:00μμ και Δευτέρα+Πέμπτη:11:00πμ -14:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook