Δημοσθένης
Ανδριανόπουλος

Ωτορινολαρυγγολόγος Ενηλίκων – Παίδων Χειρουργός Κεφαλής - Τραχήλου Επιμελητής Α' Ωρλ Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν Τ. Επιμελητής Κλινικής Μητέρας
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ MD MSC
Τζαβέλλα 33, Χαλάνδρι, 15231, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ MD MSC Τζαβέλλα 33, Χαλάνδρι, 15231, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: -,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο ιατρός ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ MD MSc είναι Χειρουργός ΩΡΛ - Ωτορινολαρυγγολόγος ενηλίκων κα παίδων, με έδρα το Χαλάνδρι. Ο ιατρός είναι επιμελητής Α’ στην ΩΡΛ κλινική του Ερρίκος Ντυνάν και τ. επιμελητής στην ΩΡΛ κλινική του Μητέρα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση της Υγείας, με μετεκπαίδευση στην Ωτοχειρουργική, στην Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός & Παραρρινίων και σε όλη τη γκάμα της χειρουργικής του τραχήλου και του θυρεοειδούς. Ο γιατρός, με την εμπειρία του, μπορεί να εξετάσει, να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει ασθενείς τόσο στο ιδιωτικό του ιατρείο, όσο και στο νοσοκομείο. Ο ιατρός, από την περίοδο της ειδικότητας και μετά, έχει λάβει μέρος σε πληθώρα μετεκπαιδεύσεων στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό, με εξειδίκευση σε όλη τη γκάμα της ωτορινολαρυγγολογίας. Σημαντικότερες από αυτές είναι στην ενδοσκοπική χειρουργική ρινός (παραρρινίων & λειτουργική ρινοπλαστική), στη χειρουργική τραχήλου & ενδοκρινών αδένων (θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων) και στην ωτοχειρουργική και χειρουργική βάσης κρανίου.

Συνεργασία με νοσοκομεία:

Ερρικος Ντυνάν Όμιλος Υγεία - Παίδων Μητέρα Ιασώ Παίδων

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

Το ιατρείο λειτουργεί σε ένα πλήρες ανακαινισμένο και εξοπλισμένο χώρο με σύγχρονα ιατρικά ΩΡΛ μηχανήματα, όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εξετάσεις: Ενδοσκόπηση ρινός, φάρυγγα & λάρυγγα, με δυνατότητα βίντεο-καταγραφής, ωτομικροσκόπηση με χειρουργικό μικροσκόπιο, ακοόγραμμα σε ηχομονωμένο θάλαμο, τυμπανόγραμμα και ακουστικά αντανακλαστικά. Πραγματοποιείται διερεύνηση του ιλίγγου, έλεγχος ισορροπίας, ασκήσεις επανατοποθέτησης ωτολίθων, ενδοτυμπανικές εγχύσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα μικροεπεμβάσεων. Ο ιατρός εξειδικεύεται στις επεμβάσεις μικροχειρουργικής ωτός και ιδιαίτερα στην ενδοσκοπική ωτοχειρουργική. Αναλαμβάνει επεμβάσεις ενδοσκοπικής χειρουργικής ρινός & παραρρινίων κόλπων, με τη βοήθεια συστημάτων πλοήγησης όταν είναι απαραίτητο (Navigation), καθώς και επεμβάσεις ρινικού διαφράγματος, ροχαλητού και υπνικής άπνοιας. Επιπλέον, ο ιατρός πραγματοποιεί παιδο-ΩΡΛ επεμβάσεις, όπως αδενοτομή, αμυγδαλεκτομή και τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού, καθώς και επεμβάσεις τραχήλου, όπως χειρουργική σιελογόνων αδένων (υπογνάθιου αδένα και παρωτίδας). Πραγματοποιεί χειρουργική των ενδοκρινών αδένων (θυρεοειδούς, παραθυρεοειδών) με χρήση νευροδιεγέρτη (monitoring) και λεμφαδενικό καθαρισμό τραχήλου, όταν είναι απαραίτητο.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα Τετάρτη και Πέμπτη:17:30μμ - 21:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook