Γεώργιος
Ανδρίτσος

Χειρουργός Οδοντίατρος - Πανεπιστήμιο Αθηνών – UCL - London
ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ Χ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ DDS – IDEAL SMILES
Πατριάρχου Ιωακείμ 37, 2ος όροφος, Αθήνα, 10675, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ Χ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ DDS – IDEAL SMILES Πατριάρχου Ιωακείμ 37, 2ος όροφος, Αθήνα, 10675, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Απόφοιτος Οδοντιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρική Σχολή Αθηνών με θεματολογία τη διάγνωση νεοπλασιών (καρκίνων) (σε εξέλιξη) Μετεκπαίδευση στην οδοντιατρική αντιμετώπιση ογκολογικού ασθενή ( ασθενών με ιστορικό καρκίνου ή με ενεργή νόσο) στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Masterclass αισθητικής οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου UCL του Λονδίνου Πρώην Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην κλινική της Οδοντικής Χειρουργικής, με κύρια αρμοδιότητα την εκπαίδευση των φοιτητών στην δημιουργία αποκαταστάσεων σύνθετης ρητίνης. Πρώην Επιστημονικός συνεργάτης του 251 Γ.Ν.Α στο τμήμα της Περιοδοντολογίας. Παρακολούθηση πολλών πανελληνίων και διεθνών συνεδρίων και ημερίδων και συμμετοχή σε αρκετά από αυτά με παρουσίαση εργασιών Μέλος των "Γιατρών του Κόσμου" στο πρόγραμμα «Αδαμαντιάδα»

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Στο ιατρείο μας ασκείται όλο το φάσμα των οδοντιατρικών πράξεων με έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική. Πιο συγκεκριμένα:
  • Λεύκανση, Όψεις Ρητίνης, Αισθητική Οδοντιατρική, Προσθετική, Περιοδοντολογία, Εμφυτεύματα, Ενδοδοντία, Οδοντική Χειρουργική (εμφράξεις σύνθετης ρητίνης), Παιδοδοντία.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα:08:00πμ -23:00μμ Τετάρτη:08:00π -16:00μμ και 19:00μμ -23:00μμ Πέμπτη+Παρασκευή:17:00μμ -23:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook