Προκόπιος
Αντωνέλλης

Χειρουργός Οδοντίατρος - Προσθετολόγος – Εμφυτευματολόγος – Εμφυτεύματα – Θήκες – Όψεις – Γέφυρα – Οδοντοστοιχίες - Teeth in a day - All on 4 – Λεύκανση – Σφράγισμα – Ουλίτιδα – Περιοδοντίτιδα – Περιεμφυτευματίτιδα – Εξαγωγή – Digital Smile Design – Ψηφιακή Σχεδίαση Χαμόγελου - Αντιμετώπιση Άπνοιας
ΑΝΤΩΝΕΛΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ DDS MS
Κόδρου 22, Χαλάνδρι, 15231, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΑΝΤΩΝΕΛΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ DDS MS Κόδρου 22, Χαλάνδρι, 15231, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και του Texas A&M Baylor College of Dentistry στο Dallas των ΗΠΑ (Prosthodontics Specialty Certificate & Master of Science in Oral Biology).Στην Οδοντιατρική Κλινική ANTONELLIS DENTAL SPECIALISTS αναλαμβάνουμε κάθε είδους περιστατικό, από τα πλέον απλά έως τα πλέον σύνθετα, τα οποία αντιμετωπίζονται από εξειδικευμένους ιατρούς. Βασική αρχή της θεραπευτικής μας φιλοσοφίας είναι το γεγονός ότι για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις που αποκτώνται μόνο μέσα από πολυετή ενασχόληση με το αντικείμενο σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Όλες οι θεραπευτικές ενέργειες είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού & υπεύθυνου σχεδιασμού για κάθε περιστατικό με έμφαση στη μακροβιότητα & την εύκολη συντήρηση του αποτελέσματος. Πρώτη προτεραιότητα κάθε σχεδίου θεραπείας μας, από το απλούστερο έως το πιο πολύπλοκο, είναι η ικανοποίηση της βασικής αιτίας που οδηγεί τον ασθενή στην κλινική μας με όσο το δυνατόν συντομότερες & λιγότερες συνεδρίες. Θεωρούμε ότι η ενημέρωση & επιμόρφωση των ασθενών είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση κάθε περιστατικού, γι’ αυτό και επενδύουμε χρόνο στην επικοινωνία και την ανάλυση κάθε απορίας.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Στόχος μας είναι η εφαρμογή όλων των νέων τεχνικών & τεχνολογιών που αναδύονται στον οδοντιατρικό κλάδο των ΗΠΑ, ο οποίος κυριαρχεί παγκοσμίως.
  • Τεχνικές όπως το Digital Smile Design με δυνατότητα ψηφιακής αλλά και φυσικής προσομοίωσης του τελικού αποτελέσματος & η ψηφιακά καθοδηγούμενη τοποθέτηση εμφυτευμάτων αποτελούν διαδικασίες ρουτίνας που εφαρμόζονται σε κάθε περιστατικό. Σχέδια θεραπείας με πρωτόκολλα Teeth-in-a-day (τοποθέτηση και αποκατάσταση εμφυτεύματων την ίδια μέρα) για ασθενείς που έχουν χάσει ή πρόκειται να χάσουν όλα τα δόντια εκτελούνται με τον πλέον προβλέψιμο & αποδοτικό από άποψη χρόνου τρόπο χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία.
  • Θεραπείες που αποσκοπούν στη βελτίωση της αισθητικής των δοντιών με κεραμικές όψεις, στεφάνες αλλά και λευκάνσεις βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και αλλάζουν την ψυχολογία & την καθημερινότητα των ασθενών μας.
  • Επιλέγουμε να μην επηρεαζόμαστε από τις τάσεις που έχει επιφέρει και στον τομέα της Οδοντιατρικής η οικονομική κρίση της εποχής μας και συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε μόνο premium εταιρείες εμφυτευμάτων & αυθεντικά εξαρτήματα.
  • Επενδύουμε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα καθώς θεωρούμε ότι κάθε περιστατικό φέρει το όνομα της Κλινικής μας.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή:14:00μμ -21:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook