Μηνάς
Αθανασίου

Εξειδικευμένο Καρδιολογικό Ιατρείο
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΗΝΑΣ
Θαλή Μιλησίου 13, Νέα Ερυθραία, 14671, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΗΝΑΣ Θαλή Μιλησίου 13, Νέα Ερυθραία, 14671, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 60 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 30 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
«Στόχος της λειτουργίας του Καρδιολογικού Ιατρείου μας είναι πρωτίστως η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στα πλαίσια ενός ολιστικού προτύπου φροντίδας, με επίκεντρο τις ανάγκες του ασθενή. Υπό αυτό το πρίσμα και με γνώμονα την άσκηση συμβουλευτικής, προάγει την υγεία του ατόμου, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του και προλαμβάνοντας παράλληλα καταστάσεις επικίνδυνες για την ζωή του». Μηνάς Γ. Αθανασίου

Σπουδές:

Ο Μηνάς Αθανασίου γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα.  Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου «ALMA MATER STUDIORUM» στην Μπολόνια της Ιταλίας το 2005. Κατόπιν, απέκτησε τον τίτλο της Καρδιολογικής ειδικότητας το 2016 έπειτα από ευδόκιμη πορεία στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», όπου εκπαιδεύτηκε σε πληθώρα επειγόντων και χρόνιων περιστατικών επί καρδιαγγειακών παθήσεων. Παράλληλα προσέφερε τις υπηρεσίες του, για ένα έτος, ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Τρικερίου – Κ.Υ. Αργαλαστής και επί διετίας ως ειδικευόμενος ιατρός στην Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Ρεθύμνου.

Έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Υγείας στη διενέργεια Υπέρηχων-Τriplex καρδιάς. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του έχει εξειδικευθεί στην εκτέλεση αλλά και στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων εξετάσεων  όπως: δοκιμασίες κόπωσης, Holter ρυθμού, αλλά και STRESS-test στο Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ. Εκπαιδεύτηκε στην εκτίμηση αρρυθμιολογικών συμβαμάτων στο Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και στην επεμβατική αντιμετώπιση οξέων στεφανιαίων συμβαμάτων στο Αιμοδυναμικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Σισμανογλείου. Επιπλέον, διαθέτει αξιόλογη εμπειρία από το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός».

Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει εισηγήσεις σε Επιστημονικά Συνέδρια, ενώ είναι ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας.

Από το 2016 λειτουργεί ιδιωτικό Καρδιολογικό Ιατρείο εντός του ιατρικού πολυχώρου DoctorsPlus στη Νέα Ερυθραία, όπου έχει πραγματοποιήσει έναν σημαντικό αριθμό (άνω των 2000) Υπέρηχων-Τriplex καρδιάς και δοκιμασιών κοπώσεως, ενώ παρακολουθεί συστηματικά έναν μεγάλο αριθμό καρδιολογικών ασθενών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κηφισιάς.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

-TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ -ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΟΠΩΣΕΩΣ -HOLTER ΡΥΘΜΟΥ 24ΩΡΟΥ ΚΑΙ 48ΩΡΟΥ -ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ(ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΜΗΝΙΑ) -ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ -ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ(ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ, TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ HOLTER ΡΥΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ).

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά: 8:30πμ -14:00μμ & 17:30μμ - 21:00μμ εκτός Τετάρτης απόγευμα.

Τιμοκατάλογος:

Τιμή επίσκεψης στο ιατρείο: 30€ κλινική εξέταση ΗΚΓ, triplex καρδιάς και συνταγογράφηση εξετάσεων και φάρμακων 50€. κλινική εξέταση, δοκιμασία κοπώσεως και συνταγογράφηση εξετάσεων και φάρμακων 50€. κλινική εξέταση ΗΚΓ, Holter Ρυθμού και συνταγογράφηση εξετάσεων και φάρμακων 50€ συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων μηνός 10€ συνταγογράφηση φαρμάκων για 3μήνες 20€. Τιμή επίσκεψης κατ΄ οίκον: κλινική εξέταση και ΗΚΓ 60€ κλινική εξέταση και Triplex καρδίας 100€ πλήρης καρδιολογικός έλεγχος(ΗΚΓ,triplex) 120€ κλινική εξέταση και Holter Ρυθμού 100€(2 επισκέψεις στον ασθενή)


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook