Χρήστος
Βλάχος

Διαιτολόγος
Βλάχος Χρήστος Λ.
Τρικούπη Σπύρου 22 & Εθνικής Αντιστάσεως, Παραπλεύρως Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μεσολόγγι, 30200, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
FB Share
Βλάχος Χρήστος Λ. Τρικούπη Σπύρου 22 & Εθνικής Αντιστάσεως, Παραπλεύρως Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μεσολόγγι, 30200, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 45 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Έχοντας κατά νου κάθε άνθρωπο που επιλέγει να μοιραστεί πολύτιμες εμπειρίες, σκέψεις και συναισθήματα, δημιουργήθηκε ένας χώρος με πολύ σεβασμό και φροντίδα.

Σπουδές:

Ονομάζομαι Χρήστος Βλάχος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι. Αποφοίτησα από την Παλαμαϊκή σχολή και πέτυχα στο τμήμα επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Θεσσαλονίκης
Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, ξεχωρίζοντας την ποδηλασία. Μου αρέσει η μαγειρική και το καλό σπιτικό φαγητό.
 
 
Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία το 2008 οπότε και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. Από τη θέση αυτή είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ κυρίως με την διατροφική υποστήριξη ασθενών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, καθώς και με ογκολογικά, καρδιαγγειακά, γαστρεντερικά περιστατικά κ.α.
 
Παράλληλα εκπονούσα την πτυχιακή μου εργασία με θέμα “Εκτίμηση θρεπτικής κατάστασης αθλητών ποδοσφαίρου” όπου ασχολήθηκα εκτενώς με τη διατροφική συμβουλευτική σε επαγγελματίες αθλητές ποδοσφαίρου.
 
Στα πλαίσια των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων στο 492 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιούσα εθελοντικά συμβουλευτικές συναντήσεις σε άτομα με ήπια - σοβαρά προβλήματα υγείας.
 
Τον Ιούνιο του 2011 απέκτησα ειδίκευση σε δεξιότητες συμβουλευτικής και επικοινωνίας σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών.
 
Το Δεκέμβριο του ίδιου έτους ολοκλήρωσα επιτυχώς τις μεταπτυχιακές μου σπουδές με τίτλο: "Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία" που πραγματοποιείται από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας.
 
Παράλληλα, αρθρογραφώ για τον προσωπικό μου διαδικτυακό ιστότοπο,  για την τοπική εφημερίδα του νομού Αιτωλοακαρνανίας “Αιχμή” , για το έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά της επιστημονικής ομάδας διατροφή (εταιρικά έντυπα, e-food for thought, καθώς  και για ποικίλης ύλης περιοδικά. Ταυτόχρονα συμμετέχω σε διάφορες εκδηλώσεις και ομιλίες.
 
Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων–Διατροφολόγων Ελλάδος και από τον Ιούνιο του 2011, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας “διατροφή”.
 
Από τις αρχές του 2011 διατηρώ προσωπικό διαιτολογικό γραφείο με έδρα την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου. Στον χώρο αυτό παρέχω ολοκληρωμένη φροντίδα σε όσους ζητούν την επαγγελματική μου βοήθεια.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Πέμπτη: 9:30 - 13:30 και 17:30 - 20:00​​ ​Παρασκευή: 9:30 - 13:30 | Απόγευμα κατόπιν ραντεβού​ ​Σάββατο​: Πρωί & Απόγευμα κατόπιν ραντεβού​


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook