Δήμος
Κανιούρας

Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Κανιούρας Δήμος Σ.
26ης Οκτωβρίου 43, Θεσσαλονίκη, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
FB Share
Κανιούρας Δήμος Σ. 26ης Οκτωβρίου 43, Θεσσαλονίκη, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 40 ευρώ

Σπουδές:

O Δήμος Κανιούρας του Στεφάνου γεννήθηκε το 1963.Το 1981 εισάγεται στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, Ιατρικό Τμήμα με σειρά επιτυχίας 11ος. Εγγράφεται στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοιτά το 1988 με βαθμό "Λίαν Καλώς". Το 1991-1995 ειδικεύεται στην ΟφθαλμολογίαΤο 2001 εκπαιδεύεται στην Διαθλαστική Χειρουργική στο Βαρδινογιάννειο Ινστιτούτο στο Ηράκλειο της Κρήτης υπό τον Καθηγητή Ι.Παλλήκαρη.Το 2005 εκπαιδεύεται στην τεχνολογία της OCT στο Ιατρείο Αμφιβληστροειδούς της Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. 

Εμπειρία:

Έναρξη επαγγέλματος ιδιωτικά το 1996.Aσκεί τα καθήκοντα Επιμελητή Οφθαλμολογικής Κλινικής στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης με το βαθμό του Αρχιάτρου διατηρώντας παράλληλα ιδιωτικό ιατρείο επί της Εγνατίας 92, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Επίσης είναι μόνιμος συνεργάτης της Μονάδας Laser Μικροχειρουργικής Οφθαλμού "Διάθλασις" ως υπεύθυνος του τμήματος Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς. Δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία των lasers (LASIK-PRK διόρθωση μυωπίας υπερμετρωπίας αστιγματισμού με Femtosecond laser-Παθήσεις αμφιβληστροειδούς-Ωχροπάθειες-Γλαύκωμα) και στις απεικονιστικές μεθόδους(OCT-FA-ICG-HRT-Topolyser-Oculyser).  

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά

Μέλος Συλλόγων:

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (ΟΕΒΕ) καθώς και της Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών Οφθαλμιάτρων Μακεδονίας-Θράκης(ΕΝΕΛΟΦΘ). Την περίοδο 2002-2004 συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΟΕΒΕ στη θέση του Γενικού Γραμματέα και την περίοδο 2006-2007 στη θέση του Ταμία της ΟΕΒΕ. Επίσης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής,της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς,της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διαθλαστικής Χειρουργικής και Καταρράκτου και της Διεθνούς Εταιρείας Διαθλαστικής Χειρουργικής.Παρακολουθεί και συμμετέχει ανελιππώς σε όλα τα Πανελλήνια και  πολλά Διεθνή Οφθαλμολογικά συνέδρια(βλ.Επιστημονικό έργο στην ιστοσελίδα www.kaniouras.gr)απο το 1991.

Συμβεβλημένα Ασφαλιστικά Ταμεία:

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Χειρουργική καταρράκτη
  • Διόρθωση μυωπίας-υπερμετρωπίας-αστιγματισμού με Femtoscecond Laser
  • Cross Linking κερατόκωνου
  • Ενδοβολβικές ενέσεις για την θεραπεία της ηλικιακής ωχροπάθειας
  • Τοπογραφία κερατοειδούς
  • Αυτοματοποιημένη περιμετρία γαι την παρακολούθηση του γλαυκώματος
  • OCT αμφιβληστροειδούς

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη: 17:00-21:00 Τετάρτη: 10:00-14:00 Πέμπτη: 17:00-21:00 Παρασκευή: 10:00-14:00

Τιμοκατάλογος:

Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ ΥΕΘΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΛΙΚΟ ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ. Η επίσκεψη μέσω ΕΟΠΥΥ μπορεί να περιλαμβάνει συμμετοχή του ασθενούς που μπορεί να κυμαίνεται απο 5-20 ευρώ ανάλογα με το είδος της εξέτασης. Ζητήστε πληροφορίες απο την γραμματεία πριν απο την εξέταση.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook