Τζεννάρο
Καστάλντο

Μαιευτήρας Γυναικολόγος - Εξειδικευμένος στη Λαπαροσκόπηση
ΚΑΣΤΑΛΝΤΟ ΤΖΕΝΝΑΡΟ MD
Λ. Ειρήνης 14, Πεύκη, 15121, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΚΑΣΤΑΛΝΤΟ ΤΖΕΝΝΑΡΟ MD Λ. Ειρήνης 14, Πεύκη, 15121, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 50 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Η σύγχρονη γυναίκα είναι όλο και πιο απασχολημένη έχοντας αναλάβει τα καθήκοντα μητέρας, συζύγου αλλά και επαγγελματία. Παράλληλα είναι πάντα πιο ενημερωμένη και απαιτητική ως προς τη φροντίδα του σώματος και της ψυχής της. Οφείλουμε ωστόσο να της παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές και τα πιο σύγχρονα μέσα για την πρόληψη και τη συντήρηση της καλής υγείας της… Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι στο πλαίσιο μίας πολιτισμένης κοινωνίας το έργο του γυναικολόγου είναι να συνοδεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γυναίκα στις διάφορες φάσεις της ζωής της, με τις κατάλληλες συμβουλές, προγράμματα πρόληψης και φροντίδας γιατί η σύγχρονη γυναίκα δεν θα πρέπει να συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο!

Σπουδές:

Ο Ιταλικής καταγωγής Κος Τζεννάρο Καστάλντο (Gennaro Castaldo) MD, MSc είναι Χειρουργός Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, εξειδικευμένος στη Λαπαροσκοπική και Υστεροσκοπική Χειρουργική. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νάπολης “Federico II” στην Ιταλία, ενός από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, με παράδοση στην Ιατρική. Ολοκλήρωσε με “Άριστα και Έπαινο” την Ειδικότητα στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νάπολης όπου εκπαιδεύτηκε με ιδιαίτερη έμφαση στην Υπογονιμότητα και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Εξειδικεύτηκε στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική και κυρίως στη Λαπαροσκόπηση και την Υστεροσκόπηση.

Εμπειρία:

Ιδιώτης ιατρός από το 2011, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πεύκη Αττικής. Συνεργάζεται με τα κυριότερα Μαιευτήρια της Αττικής. Από το 2013 κατέχει το ρόλο εκπαιδευτή σε ειδικά Σεμινάρια Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του νοσοκομείου "Μητέρα".

Ακαδημαϊκή Έρευνα:

Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει στα σημαντικότερα εθνικά και διεθνή συνέδρια.

Ξένες γλώσσες:

Ιταλικά, Αγγλικά

Μέλος Συλλόγων:

Είναι μέλος των κυριότερων επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία καθώς και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Συνεργασία με νοσοκομεία:

Συνεργάτης Νοσοκομείου "ΜΗΤΕΡΑ"

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

 • Προληπτική Γυναικολογία
 • Γενική Γυναικολογία
 • Γενική Μαιευτική
 • Λαπαροσκόπηση-Υστεροσκόπηση
 • Διερεύνηση και Θεραπεία Υπογονιμότητας Ζευγους
 • Ουρογυναικολογία
 • Τεστ Παπανικολάου
 • Κονδυλώματα
 • Ινομυώματα
 • Παρακολούθηση Εγκυμοσύνης
 • Απόξεση Μήτρας

Έξτρα παροχές:

Ειδικές Μειωμένες Τιμές για Ανασφάλιστους και Ανέργους.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 17:00-21:00

Σημαντικές πληροφορίες:

Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Από το 2013 κατέχει το ρόλο εκπαιδευτή σε ειδικά Σεμινάρια Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του νοσοκομείου "Μητέρα".


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook