Στυλιανός
Κούτσιας

Αναπλ. Καθηγητής Αγγειοχειρουργικού Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - Υπεύθυνος Τμήματος Αγγειουχειρουργικής Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων
ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Κύπρου 45, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ
FB Share
ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Κύπρου 45, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο κ. Στυλιανός Κούτσιας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) (1983-1989). Είναι επίσης διδάκτορας της Ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. (2005 με βαθμό άριστα). Ειδικεύτηκε στο τμήμα της γενικής χειρουργικής και στην Αγγειοχειρουργική σε Νοσοκομέιο της Αγγλίας (Royal Bluckburn Infirmary), στο Στρατιωτικό Νοσομκομείο 401 των Αθηνών και στο αγγειοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Γ. Γεννηματά. Εξειδικεύτηκε στην Ενδοαγγεική χειρουργική στη Μεγάλη Βρεττανία (Νοσοκομείο Qeen’s Mary, Νότινγχαμ) κάτω απο την καθοδήγηση ενός απο τους πρωτοπόρους της Ενδοαγγειακής Χειρουργικής στον κόσμο, τον Καθηγητή Brian Hopkinson. Αποτέλεσε τον πρώτο (1ο) Επιμελητή Ειδικό Αγγειοχειρουργό της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που είναι εγκατεστημένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (από το Μάρτιο του 2009).

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Συμετείχε σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshop) που αφορούσαν την Ενδοαγγειακή χειρουργική, τις νέες τεχνικές ενδοφλέβιας κατάλυσης των κιρσών (Laser ή ραδιοσυχνότητες) και τη θεραπεία του διαβητικού ποδιού.
  • ◦κιρσοί με laser ή ραδιοσυχνότητες
  • ◦Ενδαγγειακή χειρουργική ανευρυσμάτων
  • ◦Stent (καρωτίδων, περιφερικών αρτηριών, νεφρικών αρτηριών)
  • ◦Διαβητικό πόδι
  • ◦Αρτηριοφλεβική επικοινωνία (fistula)

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά :17:00μμ-21:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook