Ευριπίδης
Μακρυγιάννης

Ειδικός Καρδιολόγος
Μακρυγιάννης Ευριπίδης Π.
Πλατεία Αιμιλιανού 26, Άνωθεν Alpha Bank, Γρεβενά, 51100, ΓΡΕΒΕΝΩΝ
FB Share
Μακρυγιάννης Ευριπίδης Π. Πλατεία Αιμιλιανού 26, Άνωθεν Alpha Bank, Γρεβενά, 51100, ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Φιλοσοφία μας η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας. Για το σκοπό αυτό το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με καινούρια μηχανήματα τελευταίας γενιάς, που διαθέτουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες. Κύρια φιλοδοξία μας, να συνδυάσουμε την επιστημονική επάρκεια με το ήθος, την ειλικρίνεια και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του ασθενούς.

Σπουδές:

Εισαγωγή στη ΣΣΑΣ με σειρά 2ος το 1998. Αποφοίτησε τον Ιούλιο του 2004 με βαθμό Λίαν Καλώς. Το 2004-2005 φοίτησε στη Σχολή Υγειονομικού στο 401 ΓΣΝΑ και κατόπιν επελέγη μετά από εξετάσεις να εκπαιδευθεί στα επείγοντα περιστατικά στο Maddigan Army Medical Center, Washington DC, USA. Υπηρέτησε ως στρατιωτικός ιατρός στο Αφγανιστάν και στην XXV ΤΘΤ (Ξάνθη). Εξειδικεύθηκε στην Καρδιολογία αρχικά στο 424 ΓΣΝΕ (2 έτη) και ακολούθως στο Γ.Ν. Παπανικολάου (4 έτη), για να επιστρέψει το 2014 στο 424 ως επιμελητής.

Συμβεβλημένα Ασφαλιστικά Ταμεία:

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • ΠΡΟΛΗΨΗ: καρδιολογικό Check-up, ρύθμιση δυσλιπιδαιμίας, σχολικός και αθλητιατρικός έλεγχος.
  • ΔΙΑΓΝΩΣΗ: αρτηριακή υπέρταση, διερεύνηση θωρακικού άλγους, στεφανιαία νόσος, καρδιακή ανεπάρκεια, μυοκαρδιοπάθειες, βαλβιδοπάθειες (διερεύνηση φυσημάτων), διερεύνηση λιποθυμικών επεισοδίων και αρρυθμιολογικών προβλημάτων.
  • ΠΡΟΓΝΩΣΗ και ΘΕΡΑΠΕΙΑ: εξατομικευμένη θεραπεία του ασθενή σε πλήρη αντιστοιχία με τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας και ανάλογα με τις συνυπάρχουσες νοσηρότητες.
  • Διενεργούνται:
  • ◦Υπέρηχος -TRIPLEX καρδιάς / ανιούσας αορτής (πλήρης υπερηχογραφική μελέτη με 2D, m-mode Doppler, TDI, coronary flow)
  • ◦Δοκιμασία κόπωσης σε κυλιόμενο τάπητα.
  • ◦HOLTER Ρυθμού 24h / 48h με ψηφιακό καταγραφέα μικρού μεγέθους.
  • ◦HOLTER 24h καταγραφής αρτηριακής πιέσεως
  • ◦Ηλεκτροκαρδιογράφημα 12 απαγωγών
  • ◦Σφυγμική οξυμετρία

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή:17:30μμ- 21:00μμ Σαββατο 10:00πμ -13:30μμ

Σημαντικές πληροφορίες:

Φιλοσοφία μας η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας. Για το σκοπό αυτό το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με καινούρια μηχανήματα τελευταίας γενιάς, που διαθέτουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες. Διατηρείται πλήρης ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος για κάθε ασθενή, διαθέσιμος κάθε στιγμή, προκειμένου να επιτευχθεί η ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας του και κυρίως η αντιμετώπιση του επείγοντος περιστατικού. Κύρια φιλοδοξία μας, να συνδυάσουμε την επιστημονική επάρκεια με το ήθος, την ειλικρίνεια και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του ασθενούς


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook