Βασίλειος
Μπαγιώκος

Υπογονιμότητα - Φυσιολογικός Τοκετός - V BAC - Λαπαροσκοπική Χειρουργική - Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ MD PHD DFSRH
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 115, Αθήνα, 11521, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ MD PHD DFSRH Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 115, Αθήνα, 11521, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 20 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Ως μαιευτήρας – γυναικολόγος, η προτεραιότητά μου είναι πάντοτε οι ανάγκες και οι αναζητήσεις της γυναίκας, της κοπέλας, της μητέρας, με πρώτο μου μέλημα το ‘καλώς έχειν’ – το ‘ευ ζην’ της ασθενούς. Επιθυμία μου είναι να αισθανθεί άνετα και να αποκτήσει εμπιστοσύνη στις οδηγίες και τις συμβουλές μου. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στην κάθε ασθενή την κατάλληλη για την ίδια εξατομικευμένη συμβουλή - επιλογή - θεραπεία. Για εμένα δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο, υπάρχει μόνον η προσωπική μου ασθενής, η οποία έχει την αποκλειστική μου προσοχή για την βέλτιστη εξυπηρέτησή της σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον. Το ιατρείο μας βρίσκεται στον πρώτο όροφο της οδού Βασιλίσσης Σοφίας . Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, είτε με αυτοκίνητο, είτε με δημόσια συγκοινωνία (λεωφορεία, τρόλλεϋ, μετρό). Για όσους χρησιμοποιούν το προσωπικό τους μέσον μεταφοράς, το πάρκινγκ έχει γίνει πια πολύ εύκολη υπόθεση στην περιοχή, χρησιμοποιώντας τις κάρτες χρόνου στάθμευσης του Δήμου Αθηναίων. Οι κάρτες χρόνου στάθμευσης είναι διαθέσιμες σε όλα τα περίπτερα της περιοχής, καθώς και σε άλλα καταστήματα.

Σπουδές:

Ο Βασίλειος Μπαγιώκος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1973. Κατάγεται από την Σπάρτη και την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Παν/μίου Πατρών τον Μάιο του 1998. Εργάσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος,στο Περιφερειακό Ιατρείο Ροβιών Ευβοίας. Τον Δεκέμβριο του 1999 ξεκίνησε να εργάζεται στην Β΄ Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσ. Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Εργάστηκε για 2 έτη στην Αγγλία, από τον Μάιο του 2002 έως τον Αύγουστο του 2004, στα Νοσοκομεία Bedford Hospital και Luton & Dunstable Hospital, δίπλα σε εξαιρετικούς διευθυντές της Μαιευτικής & Γυναικολογίας, όπως τη Sarah Reynolds με εξειδίκευση στην Ουρογυναικολογία, κυήσεις υψηλού κινδύνου, στον διαβήτη κυήσεως, τη Rosemarie Wallace με εξειδίκευση στην Υπογονιμότητα & στο Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, τον Owens J. Owens με εξειδίκευση στην Λαπαροσκόπηση - Υστεροσκόπηση, Ενδομητρίωση & Κολποσκόπηση-Παθολογία Τραχήλου κ.λπ. Το 2003 έλαβε το Δίπλωμα της Εταιρίας Οικογενειακού Προγραμματισμού & Αναπαραγωγικής Υγείας Αγγλίας (Diploma of Family Planning and Reproducting Healthcare, DFSRH 31.07.2003 D016508) του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων - Γυναικολόγων Αγγλίας (RCOG).

Συμβεβλημένα Ασφαλιστικά Ταμεία:

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Πέμπτη:16:00μμ -20:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook