Άλεξ
Μπετροσιάν

Ειδικός Παθολόγος - Εντατικολόγος - Ειδικός στην Επείγουσα & Εντατική Ιατρική
ΜΠΕΤΡΟΣΙΑΝ Π. ΑΛΕΞ DR.
Γράμμου 4 & 28ης Οκτωβρίου, Ψυχικό - Νέο Ψυχικό, 15452, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΜΠΕΤΡΟΣΙΑΝ Π. ΑΛΕΞ DR. Γράμμου 4 & 28ης Οκτωβρίου, Ψυχικό - Νέο Ψυχικό, 15452, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο Άλεξ Μπετροσιάν φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε πτυχίο το 1981, με βαθμό λίαν καλώς. Ειδικεύθηκε στην Εσωτερική Παθολογία, στη Β΄ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, υπό την εποπτεία των Καθηγητών κ. Στέφανου Χατζηγιάννη και κ. Θεόδωρου Μουντοκαλλάκη και έλαβε τον τίτλο του Ειδικού Παθολόγου. Έχει αναγορευθεί Διδάκτορας της παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό Άριστα.

Εμπειρία:

Εξειδικεύθηκε στο αντικείμενο της Επείγουσας και Εντατικής Ιατρικής και εργάστηκε σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας από το 1992 μέχρι και σήμερα. Λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός του στις παθήσεις του ήπατος, μετεκπαιδεύτηκε σε οξείες ηπατικές παθήσεις, όπως κεραυνοβόλο ηπατική ανεπάρκεια-μεταμόσχευση ήπατος στο Royal Free Hospital υπό την εποπτεία του καθηγητού A. Burroughs. Από το 1997 εργάζεται στη Γ΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Αθηνών με έδρα το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο και συμμετέχει ενεργά, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, στην εκπαίδευση των φοιτητών Ιατρικής. Είναι συγγραφέας πολλών ιατρικών άρθρων σε διεθνώς αναγνωρισμένα ιατρικά περιοδικά.

Συμβεβλημένα Ασφαλιστικά Ταμεία:

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • O Άλεξ Π. Μπετροσιάν ασκεί την ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας νοσηλεύοντας ασθενείς στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο και σε άλλες σύγχρονες ιδιωτικές κλινικές.
  • Ασκεί ενεργά όλο το φάσμα της Εσωτερικής Παθολογίας, εφαρμόζοντας τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους.
  • Είναι ιατρός συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ και συνεργάζεται με ιδιωτικές Ασφαλιστικές Εταιρείες και ιδιωτικές κλινικές, όπου νοσηλεύει τους ασθενείς του.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή:17:30μμ -20:00μμ. Έχει συμπληρώσει το πλαφόν με τον ΕΟΠΥΥ.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook