Παράσχος
Ντιώνιας - Therapy Act

Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία - Ειδική Αγωγή - Συμβουλευτική - Ειδικός Παιδαγωγός
THERAPY ACT - ΝΤΙΩΝΙΑΣ ΠΑΡΗΣ
Καραολή & Δημητρίου 92 & Αριστοτέλους 74, Εύοσμος, 56224, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
THERAPY ACT - ΝΤΙΩΝΙΑΣ ΠΑΡΗΣ Καραολή & Δημητρίου 92 & Αριστοτέλους 74, Εύοσμος, 56224, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 45 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Το Κέντρο Λόγου, Ομιλίας και Μάθησης Therapy Act είναι ένας σύγχρονος και πρότυπος χώρος για παιδιά και ενήλικες στον οποίο παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της αποκατάστασης δυσκολιών λόγου, επικοινωνίας, μάθησης, συμπεριφοράς, μνήμης και συναισθηματικής ισορροπίας. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας διασφαλίζεται τόσο από το επιστημονικό υπόβαθρο της διεπιστημονικής ομάδας του Therapy Act όσο και από την αγάπη μας για προσφορά στον άνθρωπο. Οι θεραπευτές συνεργάζονται με ιατρούς, εκπαιδευτικούς και πάνω από όλα με τους γονείς προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα όσο το δυνατόν ταχύτερα. Το γραφείο μας λειτουργεί σε έναν άρτια εξοπλισμένο, λειτουργικό και ευχάριστο χώρο που διαμορφώθηκε με στόχο να καλύψει τις θεραπευτικές ανάγκες των παιδιών και ενηλίκων. Διαθέτει σύγχρονο, πολυποίκιλο, πλήρως ενημερωμένο και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό το οποίο ανανεώνεται και διευρύνεται διαρκώς. Οι αξιολογήσεις μας βασίζονται σε σταθμισμένα τεστ και όχι σε εμπειρικές και υποκειμενικές διαπιστώσεις. Συνεργαζόμαστε με όλα τα ταμεία. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για οποιαδήποτε απορία σας.

Σπουδές:

Λογοθεραπευτής ΑΤΕΙ Ηπείρου, Δίπλωμα Εξειδίκευσης Αυτισμός-Συμπτώματα και Αντιμετώπιση Καποδιστριακό Παν/μιο, Εξειδίκευση στον Αυτισμό Παν/μιο Μακεδονίας.

Μέλος Συλλόγων:

Μέλος Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος, μέλος IALP (International Association of Logopedics & Phoniatrics), μέλος ICA (International Cluttering Association)

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

Αξιολόγηση/Διάγνωση Λογοθεραπεία Εργοθεραπεία Ειδική Αγωγή Ψυχολογική Υποστήριξη Συμβουλευτική Αντιμετώπιση Μαθησιακών Δυσκολιών-Δυσλεξίας Πρώιμη Παρέμβαση Ημερήσιο Πρόγραμμα Ομάδες Κοινωνικοποίησης Επαγγελματικός Προσανατολισμός Κατ' Οίκον Θεραπεία

Ώρες λειτουργίας:

10:00-21:00


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook