Μυρτώ
Πανοπούλου

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ
Σερρών 59, Κορυδαλλός, 18120, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ Σερρών 59, Κορυδαλλός, 18120, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 60 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

 Είμαι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακού τίτλου στην εφαρμοσμένη ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχω ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στην συστημική ψυχοθεραπεία στην ΕΣΥΘΕΠΑΣ.  

Εμπειρία:

Έχει εργαστεί σε διάφορα πλαίσια όπως το ΨΝΑ (Δαφνί), το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων, την ΕΠΙΨΥ, τους Γιατρούς του Κόσμου, την ΕΣΥΘΕΠΑΣ και το σωματείο Ερμής (στα δύο τελευταία ασχολείτο με άτομα με ειδικές ανάγκες). Έχει συνεργαστεί ακόμη με τον σύλλογο ΚΕΦΙ (υποστήριξη καρκινοπαθών). Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρεί ιδιωτικό γραφείο και εργάζεται ως σχολική ψυχολόγος στα πλαίσια του προγράμματος Διάπολις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

Αναλαμβάνει περιστατικά σχετιζόμενα με θεραπεία ζεύγους, αγχώδεις διαταραχές, φοβίες, διαταραχές διάθεσης (π.χ. κατάθλιψη), διαχείριση θυμού, σωματόμορφες διαταραχές, ψυχοσωματικές νόσους, διαχείριση πένθους και γενικότερα την προαγωγή της ψυχικής υγείας του ατόμου. Επίσης ασχολείται με τη θεραπεία οικογένειας (π.χ. εξομάλυνση δυσλειτουργικών σχέσεων μεταξύ μελών).

Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 10: 00πμ -21:00μμ Πέμπτη 17:00 μμ-22:00μμ Παρασκευή 10:00πμ - 21:00μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook