Ελένη
Παπαδημητράκη

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος - Αισθητική Προσώπου – Σώματος - Laser Αποτρίχωση - Διερεύνηση Τριχόπτωσης - Χαρτογράφηση Σπίλων - Παιδική Δερματολογία
DERMA HEALTHCARE - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΛΙΝΑ
Πρωτόπαππα 12, Ηλιούπολη, 16345, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
DERMA HEALTHCARE - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΛΙΝΑ Πρωτόπαππα 12, Ηλιούπολη, 16345, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Στο δερματολογικό μας κέντρο, η φροντίδα και η προσοχή για ένα υγιές και φωτεινό δέρμα, ένα δέρμα που θα σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, είναι η καθημερινή μας προσπάθεια και στόχος. Η ιατρός κα Παπαδημητράκη σας παρέχει πλήρη διαγνωστική και θεραπευτική κάλυψη, για κάθε δερματολογικό πρόβλημα, με τα πλέον σύγχρονα μέσα, τεχνικές και θεραπείες. Θα συζητήσει μαζί σας για κάθε τι που αφορά την καλή εμφάνιση της επιδερμίδας σας, θα σας προτείνει μεθόδους και τεχνικές για μία φυσική ομορφιά, για ένα λαμπερό πρόσωπο γεμάτο φρεσκάδα και για μία άψογη και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Εμπειρία:

Η Ελίνα Παπαδημητράκη είναι δερματολόγος αφροδισιολόγος και είναι: • Επιστημονική υπεύθυνη του δερματολογικού κέντρου DermaHealthCare στην Ηλιούπολη Αττικής καθώς επίσης και του Δερματολογικού τμήματος του ιατρικού κέντρου  ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΓΕΙΑ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑ στο Μαρούσι (Εμπορικό κέντρο Caracas).• Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Τμήμα Ειδικών Λοιμώξεων Νοσοκομείο «Α. Συγγρός».• Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο «Α. Συγγρός» στο τμήμα της παιδοδερματολογίας και στο τμήμα τριχόπτωσης, κνίδωσης και επιδερμικών δοκιμασιών.• Επιλεγμένη συνεργάτης του ομότιμου καθηγητή Δερματολογίας κ. Ανδρέα Κατσάμπα

Συνέδρια:

Η κα Παπαδημητράκη έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά καθώς επίσης και συμμετοχή σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια.

Μέλος Συλλόγων:

Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας, στην EUROPEAN ACADEMY AND VENEREOLOGY και στην Greek Member Laser Assosiation.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα:16:30μμ -20:30μμ , Τετάρτη:10:00πμ -13:00μμ και 16:30μμ -20:30μμ , Πέμπτη:16:30μμ -20:30 μμ


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook