Δημοσθένης
Παπαμεθοδίου

Νευρολόγος
Παπαμεθοδίου Δημοσθένης Π.
Βύρωνος 7, Κορυδαλλός, 18120, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
Παπαμεθοδίου Δημοσθένης Π. Βύρωνος 7, Κορυδαλλός, 18120, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 45 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ιατρός Κλασική Ομοιοπαθητικής, Κέντρο Κλασικής Ομοιοπαθητικής, Μαρούσι, Αθήνα από το 2001 έως και σήμερα. Φοιτησε στην Ιατρική Σχολή: Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εμπειρία:

Από το 2001 εργάζεται ως ομοιοπαθητικός ιατρός στο κέντρο ομοιοπαθητικής ιατρικής (Κ.Ο.Ι) και από το 2002 είναι εθελοντής ιατρός υπεύθυνος του Νευρολογικού και Ομοιοπαθητικού Δημοτικού Ιατρείου Κορυδαλλού. Στο Αγροτικό (Περιφερειακό) Ιατρείο Παρακοίλων, νομού Λέσβου ως υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου με εφημερίες στο Κ.Υ. Καλλονής και παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε ασφαλισμένους του ΙΚΑ (σύνολο: 1 έτος, 4 μήνες)τηση διδακτορικου τιτλου Εξάσκηση Ειδικότητας
  • Ασκηθείς στην Παθολογία στην Α1 Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Ν. Μυτιλήνης “Βοστάνειο” (σύνολο 6 μήνες). Ασκηθείς στην Ψυχιατρική στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων και στη Νευρολογική Κλινική του “Θ.Ψ.Π. Χανίων” (9 μήνες)..
  • Ειδικευθείς στη Νευρολογία στη Νευρολογική Κλινική του ΠΓΝ Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” (2 έτη και 3 μήνες).

    Κατά την ειδίκευση μου στο Νευρολογικό Τμήμα του Π.Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά “Άγιος Παντελεήμων”, εκπαιδεύτηκα ανελλιπώς εκτός από το

  • Τακτικό Νευρολογικό Ιατρείο.
  • Νευροφυσιολογικό εργαστήριο στα εξής ειδικά ιατρεία:
    • Ιατρείο Μνήμης – Λόγου.
    • Ιατρείο Κεφαλαλγίας.
MSc: 1993- σήμερα Παρακολούθηση και ολοκλήρωση με επιτυχία στις τελικές εξετάσεις του διετούς εκπαιδευτικού προγράμματος σπουδών στην Ομοιοπαθητική Ιατρική από το Κέντρο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στο Ν.Μ.Τ.Σ την περίοδο 91-93, του τριετούς εκπαιδευτικού προγράμματος σπουδών στην Ομοιοπαθητική Ιατρική της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής την περίοδο 99-01, του διετούς εκπαιδευτικού προγράμματος σπουδών στην Ομοιοπαθητική Ιατρική της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής στην ιδιωτική σχολή Ξυνή την περίοδο 02-04 και του διετούς εκπαιδευτικού προγράμματος σπουδών στην Ομοιοπαθητική Ιατρικήτου Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής την περίοδο 04-06.

Συνέδρια:

Συμμέτοχη με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια

Συμμετοχή με εισηγήσεις ή διαλέξεις σε συμπόσια, συνέδρια, στρογγυλά τραπέζια.

Συμμετοχή σε επιστημονικές εργασίες που έχουν δημοσιευθεί σε αναγνωρισμένα ιατρικά περιοδικά

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη+Πέμπτη:13:00μμ -21:00μμ και Τετάρτη:13:00μμ -19:00μμ

Σημαντικές πληροφορίες:

Τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής από το 2001 και της Liga Medicorum Homeopathica Internationalis.

Τακτικό μέλος της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας..

Ταμίας της ΕΕΟΙ (2001-2003) και Γενικός Γραμματέας της Ε.Ε.Ο.Ι. (από το 2003).

Εξωτερικός συνεργάτης-διδάσκων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook