Βασίλης
Περγιαλιώτης

Χειρουργός Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Περγιαλιώτης Βασίλειος Ι.
Λεωφόρος Κηφισίας 5, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
Περγιαλιώτης Βασίλειος Ι. Λεωφόρος Κηφισίας 5, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο Χειρουργός Μαιευτήρας Γυναικολόγος Βασίλειος Περγιαλιώτης είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μαιευτηρίου Γαία, ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λεωφόρο Κηφισίας 5 (στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Κηφισίας) στους Αμπελόκηπους.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2004 και ακολούθως εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στο περιφερειακό ιατρείο Αγίας Σοφίας στην Εύβοια, ενώ παράλληλα κάλυπτε και τις εφημερίες του χειρουργικού τομέα στο Π.Γ.Ν. Χαλκίδας. Ειδικεύτηκε στη Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Γ.Ν.Α. Λαϊκό και ακολούθως στην Α` Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα.

Εμπειρία:

Το 2011 ολοκλήρωσε μετά από εξετάσεις το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master) “Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική” με βαθμό άριστα.

Το 2013 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό άριστα, με γνωστικό αντικείμενο τον καρκίνο του μαστού.

Από το Φεβρουάριο του 2014 εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Εργαστήριο Πειραματικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Ερεύνης Ν.Σ. Χρηστέας. Έχει αναλάβει ως επιστημονικός υπεύθυνος την εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στη διεξαγωγή βασικής και κλινικής έρευνας. Ταυτόχρονα διευθύνει πολυμελή ερευνητική ομάδα με στόχο της διαρκή προαγωγή της ιατρικής έρευνας έχοντας θέσει τα υψηλότερα επιστημονικά κριτήρια. Για την επιστημονική του δραστηριότητα έχει λάβει το Βραβείο Παπανικολάου το 2014 και το βραβείο καλύτερης επιστημονικής εργασίας στο 21ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος το 2015 και το βραβείο καλύτερης επιστημονικής εργασίας στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λιπιδιολογίας και Αθηρωμάτωσης. Είναι εκπαιδευτής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική” της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

 • Σε μία τυπική γυναικολογική εξέταση πραγματοποιούνται
 • Λήψη ατομικού και οικογενειακού ιστορικού
 • Τεστ Παπανικολάου
 • Κολποσκόπηση
 • Αμφίχειρη γυναικολογική εξέταση
 • Υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων
 • Ψηλάφηση μαστών και διαφανοσκόπηση μαστογραφιών
 • Στον τυπικό μαιευτικό έλεγχο συμπεριλαμβάνονται
 • Λήψη του ιστορικού της εγκύου
 • Έλεγχος εργαστηριακών εξετάσεων
 • Έλεγχος αρτηριακής πίεσης και βάρους
 • Υπερηχογράφημα ανάπτυξης εμβρύου

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη+Πέμπτη:17:00μμ -21:00μμ

Σημαντικές πληροφορίες:

Έχει στο βιογραφικό του πολυάριθμες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ενώ παράλληλα έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων σε διεθνή περιοδικά με υψηλό δείκτη απήχησης (Impact factor). Ταυτόχρονα είναι μέλος της συντακτικής ομάδας σε περισσότερα από 10 διεθνή περιοδικά.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook