Ιουλιανός
Ρώσσης

Ορθοπαιδικός - Χειρουργός - Αθλητίατρος Εξειδικευθείς στην Αρθροσκοπική Χειρουργική & την Ορθοπαιδική Αθλητιατρική Ενηλίκων & Παιδιών
ΡΩΣΣΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ
Σκαλτσοδήμου 6, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
ΡΩΣΣΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ Σκαλτσοδήμου 6, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: -,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -
Προσωπικό μήνυμα
Ορθοπαιδικός - Χειρουργός – Αθλητίατρος. Εξειδικευθείς για 1.5 χρόνο στην Αρθροσκοπική Χειρουργική & την Ορδοπαιδική Αθλητιατρική Ενηλίκων & Παιδιών - Heidelberg Germany

Σπουδές:

Ο ορθοπαιδικός Ιουλιανός Ν. Ρώσσης ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (Καθ. Π.Ν.ΣΟΥΚΑΚΟΣ, Α.ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, Α.ΜΠΕΡΗΣ, Θ.ΞΕΝΑΚΗΣ). Στη συνέχεια έκανε εξειδίκευση για 1.5 χρόνο στην Χαϊδελβέργη της Γερμανίας(ATOS Klinik) στο τομέα των αθλητικών κακώσεων αρθροσκοπικής χειρουργικής γόνατος, ποδοκνημικής , ώμου και παθήσεων αυτών. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Ορθοπαιδικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.Ακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση των τραυματικών (θερμών) περιστατικών αλλά και των χρόνιων (ψυχρών) παθήσεων του μυοσκελετικού μας συστήματος.

Εμπειρία:

Όλα αυτά τα χρόνια άσκησης του επαγγέλματός ,ο Ορθοπαιδικός Ιουλιανός Ν. Ρώσσης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με απόλυτο επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης προς τον ασθενή. Μπορείτε να  επικοινωνήστε μαζί του για οποιοδήποτε ορθοπεδικό  θέμα αντιμετωπίζετε. Μέσα από το ιατρείο του ασχολείται με θέματα γενικής ορθοπεδικής (παθήσεις μυοσκελετικού συστήματος ,τραυματολογία, την επανορθωτική χειρουργική κλπ). Λόγω της εξειδίκευσής του προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα των αθλητικών κακώσεων, παθήσεων Γόνατος, Ωμου, Ποδός και της ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ :

-Γόνατος

-Ώμου

-Ποδοκνημικής

Ακαδημαϊκή Έρευνα:

Είναι υπ. Διδάκτωρ Ορθοπεδικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με θέμα : Αστάθεια επιγονατίδας - χειρουργική αντιμετώπιση

Συνέδρια:

Ο Ορθοπαιδικός Ιουλιανός Ρώσσης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επιστήμη της ιατρικής, με βραβεία, διακρίσεις, δημοσιεύσεις και συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια εσωτερικού και εξωτερικου.

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά

Αλβανικά

Μέλος Συλλόγων:

 

Συνεργασία με νοσοκομεία:

Συνεργάζεται με την Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα στο Αγρίνιο, την Ιδιωτική Κλινική Ολύμπιον στη Πάτρα αλλά και με άλλα κέντρα και ορθοπεδικές κλινικές.

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Μέσα απο το ιατρείο του ασχολείται με θέματα ορθοπεδικής
  • Παθήσεις μυοσκελετικού συστήματος
  • τραυματολογία
  • Επανορθωτική χειρουργική κτλ
  • Λόγω της εξειδίκευσής του προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα των αθλητικών κακώσεων
  • Παθήσεων γόνατος
  • Ώμου
  • Ποδός και της αρθροσκοπικής χειρουργικής

Ώρες λειτουργίας:

Κάθε εργάσιμη μέρα : 9:00πμ – 13:00μμ (εκτός Τετάρτης) . Τετάρτη 18:00μμ – 20:30μμ… Έκτακτα περιστατικά καλύπτονται κάθε μέρα 24 ώρες το 24ωρο.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook