Χρήστος - Λουΐζος
Χριστοδουλίδης

Εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής & Χειρουργικής Στόματος
DONTIA CLINIC - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΙΖΟΣ
Μητροπόλεως 41, Βέροια, 59132, ΗΜΑΘΙΑΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
DONTIA CLINIC - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΙΖΟΣ Μητροπόλεως 41, Βέροια, 59132, ΗΜΑΘΙΑΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 20 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Αναλαμβάνουμε από το 1999 την οδοντιατρική φροντίδα παιδιών και ενηλίκων, με έμφαση στην αισθητική. Γιατί να μας επιλέξετε: -Η πρώτη επίσκεψη, εφόσον αναλάβουμε τη θεραπεία σας, δε χρεώνεται. -Τα επείγοντα περιστατικά αντιμετωπίζονται άμεσα -Χορηγούμε, όπου είναι απαραίτητο, ηλεκτρονική αναισθησία, για εξάλειψη του πόνου της ένεσης. -Εφαρμόζουμε αυστηρό πρωτόκολλο αποστείρωσης, με προδιαγραφές ISO -Με κλινική εμπειρία 19 ετών, αντιμετωπίζουμε σύνθετα οδοντιατρικά περιστατικά με γνώση και συνέπεια. -Χρησιμοποιούμε υλικά τελευταίας γενιάς, χωρίς 'εκπτώσεις' στην ποιότητά τους. -Το Ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, με εύκολη πρόσβαση και ιδιωτικό χώρο ελεύθερης στάθμευσης. -Παρέχουμε εγγύηση για τις οδοντιατρικές μας εργασίες. -Αναλύουμε ψηφιακά το χαμόγελό σας, για να έχετε εικόνα του αποτελέσματος πριν την έναρξη των εργασιών. -Προσφέρουμε ξεκάθαρους, βολικούς τρόπους πληρωμής, τοις μετρητοίς, ανά επίσκεψη ή κατά την ολοκλήρωση της θεραπείας ή διακανονισμό με άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα. Κλείστε ραντεβού με το χαμόγελό σας!

Σπουδές:

Μεγάλωσα στη Βέροια και ολοκλήρωσα τις σπουδές μέσης γενικής εκπαίδευσης στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο, αποφοιτώντας με βαθμό "άριστα". Εισάχθηκα το 1989, κατόπιν Πανελλαδικών εξετάσεων, στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). 

Έλαβα το πτυχίο μου το έτος 1995 με βαθμό "Λίαν καλώς". 

Το ίδιο έτος επιλέχθηκα στο διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης, στο τμήμα Οδοντοφατνιακής χειρουργικής, εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας του Α. Π. Θ.

Ολοκλήρωσα το 1997 τη μετεκπαίδευση στον τομέα της χειρουργικής στόματος

Εμπειρία:

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου παρακολούθησα 4 Οδοντιατρικά συνέδρια και εργάστηκα για 3 χρόνια ως βοηθός Οδοντιάτρου σε ιατρείο καθηγητή ΠανεπιστημίουΠαράλληλα με τις σπουδές μου, συμμετείχα στην κλινική άσκηση των προπτυχιακών φοιτητών  του πανεπιστημίουΑκολούθως υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία έχοντας τη χαρά να είμαι Οδοντίατρος της 21ης Ταξιαρχίας Πεζικού και Τεθωρακισμένων στην Κομοτηνή. Συνέχισα, με την ειδικότητα του οπλίτη Οδοντιάτρου στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης απ' όπου πήρα το απολυτήριο.Από το 1999 μέχρι σήμερα διατηρώ στη Βέροια ιδιωτικό ιατρείο όπου εξασκώ επίσημα την Οδοντιατρική .

Ακαδημαϊκή Έρευνα:

Mεταπτυχιακή διπλωματική εργασία για τις κύστεις των γνάθων

Συνέδρια:

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου παρακολούθησα 4 Οδοντιατρικά συνέδριαΠαραμένω στην αιχμή της εκπαίδευσης με την τακτική συμμετοχή μου σε συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν την αισθητική και κλασσική Οδοντιατρική.  

Ξένες γλώσσες:

Κατέχω πιστοποιητικό επάρκειας και διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας ( Proficiency -        Cambridge) 

Μέλος Συλλόγων:

Είμαι μέλος του Οδοντιατρικού συλλόγου Ημαθίας, της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και ενεργός εθελοντής Οδοντίατρος του συλλόγου "Πρωτοβουλία για το παιδί" .

Έξτρα παροχές:

- Έλεγχος δωρεάν εφόσον αναλάβουμε τη θεραπεία σας. -Διακανονισμός πληρωμής με άτοκες ισόποσες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα 10.00πμ-18.00μμ Τρίτη 10.00πμ-18.00μμ Τετάρτη 12.00μμ-20.00μμ Πέμπτη 10.00πμ-18.00μμ Παρασκευη 10.00πμ-18.00μμ

Τιμοκατάλογος:

Σφράγισμα : 20-40 € Ολική ανασύσταση δοντιου : 40-50 € Εξαγωγή : 30-40 € Χειρουργική εξαγωγή : 90-150 € Απονεύρωση : 60-100 € Καθαρισμός δοντιών : 30-40 € Στεφάνη από ακρυλικό : 160-180 € Στεφάνη από πορσελάνη : 200-220 € Λεύκανση Ιατρείου : 150-180 € Λεύκανση σπιτιού με νάρθηκες : 200-250 €

Σημαντικές πληροφορίες:

ΣΤΟΧΟΣ Να υπερβαίνω συνεχώς τις προσδοκίες των ασθενών μου και να το πράττω με οδηγό τα λόγια του Ν. Καζαντζάκη: "αγάπα το συνάνθρωπο, είσαι εσύ."


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook