Ιωάννης
Ζούμπος

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος
Ζούμπος Ιωάννης Α.
Ιωνίας 68 & Μπότσαρη Μάρκου 123, Θεσσαλονίκη - Κάτω Τούμπα, 54453, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρέχεται η δυνατότητα κατ’οίκον επισκέψεων.
FB Share
Ζούμπος Ιωάννης Α. Ιωνίας 68 & Μπότσαρη Μάρκου 123, Θεσσαλονίκη - Κάτω Τούμπα, 54453, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: 70 ευρώ
Προσωπικό μήνυμα
Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας και με άριστη επιστημονική κατάρτιση μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε πρόβλημα του ουροποιητικού συστήματος του άνδρα και της γυναίκας, καθώς και σεξουαλικά και αναπαραγωγικά προβλήματα του άνδρα. Πρώτιστο μέλημά μας η υψηλού επιπέδου παροχή ουρολογικής φροντίδας με επίκεντρο τον άνθρωπο και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και ιδιαιτερότητές του.

Σπουδές:

Ο Dr. Ιωάννης Ζούμπος είναι χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος, διδάκτωρ Ουρολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και fellow του European Board of Urology (F.E.B.U.). 

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής Δ.Π.Θ. με βαθμό "Άριστα". Υπήρξε αποδέκτης υποτροφιών του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) και, ως πρωτεύσας του έτους του, ειδικής υποτροφίας της εταιρείας Glaxo-Wellcome για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Ως υπότροφος στο Πανεπιστήμιο Yale των Η.Π.Α. εργάστηκε στο Εργαστήριο Πειραματικής Χειρουργικής και στο Τμήμα Ουρολογίας του Yale New Haven Medical Center. Στα πλαίσια του προγράμματος “Mars project” της NASA Meditec ασχολήθηκε με πειραματικές εφαρμογές τηλεϊατρικής, λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής. 

Κατά την ειδίκευσή του στην Κλινική Ουροποιητικών Οργάνων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), με υποτροφία του European Urological Scholarship Programme (E.U.S.P.), προσαρτήθηκε στην Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Nijmegen Ολλανδίας στο Ιατρικό Κέντρο "St. Radboud". Υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Ουρολογίας Frans Debruyne (τότε Γενικού Γραμματέα της European Association of Urology) απέκτησε εμπειρία στην Ανδρολογία και την Υγεία του Άνδρα, τη Λαπαροσκοπική και Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική του Ουροποιητικού Συστήματος, καθώς και τη Λειτουργική Ουρολογία και Νευρο-Ουρολογία.

Εμπειρία:

Τα ειδικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στις υποειδικότητες της Ανδρολογίας, της Ουροδυναμικής και Νευρο-Ουρολογίας, καθώς και της Ενδοσκοπικής / ελάχιστα επεμβατικής Ουρολογίας. Έχει λάβει πιστοποίηση στην εκτέλεση ουροδυναμικού ελέγχου από το Bristol Urological Institute (Certificate in Urodynamics), ενώ επίσης διαθέτει πιστοποίηση στην υπερηχογραφία του ουροποιογεννητικού συστήματος (άδεια εκτέλεσης Ουρολογικών υπερήχων, ειδικά courses της American Urological Association).  

Έχει διετελέσει έμμισθο διδακτικό προσωπικό (Ε.Δ.Τ.Π. Π.Δ. 407/86) του Α.Π.Θ. και του Δ.Π.Θ., καθώς και άμισθος επιστημονικός συνεργάτης της Β' Ουρολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. στο Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" τη διετία 2006-2008.

Συνέδρια:

Από το  2001 έως 2003, ως εκπρόσωπος της European Society of Residents in Urology (ESRU), διετέλεσε μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού "European Urology Update Series". Κατά τα έτη 2005-2006 υπήρξε μέλος της συντακτικής επιτροπής και κριτής εργασιών του έγκριτου περιοδικού "European Urology". Το επιστημονικό του έργο είναι αξιόλογο με πλήθος δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια ως ομιλητής.

Ξένες γλώσσες:

Αγγλικά

Μέλος Συλλόγων:

Είναι τακτικό μέλος της European Association of Urology (EAU), της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας.

Συνεργασία με νοσοκομεία:

- Κλινική EUROMEDICA "Κυανούς Σταυρός" Θεσσαλονίκης - Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Υπερηχογράφημα ουροποιογεννητικού συστήματος
  • Ουροροομετρικός έλεγχος
  • Καταγραφή νυκτερινών στύσεων (NEVA system)
  • Triplex υπερηχογράφημα αγγείων πέους
  • Θεραπευτικό πρωτόκολλο Wise-Anderson (για χρόνια προστατίτιδα/χρόνιο πυελικό άλγος)

Έξτρα παροχές:

Κυστεοσκοκήσεις, ουροδυναμικές μελέτες και βιοψίες προστάτη εκτελούνται στην Κλινική EUROMEDICA "Κυανούς Σταυρός"

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Πέμπτη: 17.30-20.30 Παρασκευή: 10.00-13.00

Σημαντικές πληροφορίες:

Ο κ. Ζούμπος έχει αρθρογραφήσει στα περιοδικά Shape, BHMAgazino, Αγγελιοφόρος vitality, Αρμονία (Έθνος του Σαββάτου) ενώ έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές συζητήσεις των σταθμών TV100, Bluesky και DION TV.Πιστοποιημένος θεραπευτής του πρωτοκόλλου Wise-Anderson και αποκλειστικός συνεργάτης του Dr. David Wise για την Ελλάδα.Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει το παράρτημα Αθηνών του ιατρείου.  


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook