Γεωργία
Κόλλια

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών - Κέντρο Μελέτης Μαθητών Δημοτικού - Δωρεάν Αξιολόγηση Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας - Δυσλεξίας
ΛΟΓΟΜΑΘΗΣΗ
Βελβενδού 10, Αθήνα - Κυψέλη, 11363, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΛΟΓΟΜΑΘΗΣΗ Βελβενδού 10, Αθήνα - Κυψέλη, 11363, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 60 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Η Κόλλια Γεωργία αποφοίτησε από το Α.Τ.Ε.Ι Πατρών το έτος 2006, αλλά η επαγγελματική της πορεία είχε ήδη ξεκινήσει από το 2005 εργαζόμενη σε ιδιωτικά κέντρα λογοθεραπείας.

Από το 2006 και αφού είχε παρακολουθήσει και  δουλέψει με αρκετά παιδιά που παρουσίαζαν προβλήματά λόγου και ομιλίας, αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με τα παιδία που παρουσιάζουν Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή (Αυτισμό, Asperger… ).  Για να ανταποκριθεί στη δύσκολη αυτή κατηγορία διαταραχών παρακολούθησε μετεκπαίδευση στο Α.Β.Α  και στο P.R.T ειδικά προγράμματα για τη θεραπεία παιδιών με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή.

Ακόμη,  ακολούθησαν εκπαιδεύσεις  στις  Social Stories  με τη Catherine Fahherty, στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση, στο TEACCH, στο PECS,  στο Lidcombe (ειδικό πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων ροής ομιλίας – Τραυλισμό), στις Πρώτες Βοήθειες σε παιδία και ενήλικες και πολλά ακόμα σεμινάρια και ημερίδες.

Από το Σεπτέμβρη του 2007 ξεκίνησε η λειτουργία του κέντρου  λογοθεραπείας <Λογομάθηση , Γεωργία Ν. Κόλλια >  του οποίου είναι εμπνεύστρια και δημιουργός. Στο κέντρο απασχολούνται Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικοί παιδαγωγοί στις Δ.Α.Δ,  Ειδικοί παιδαγωγοί στις Μαθησιακές δυσκολίες και στις Δυσλεξίες, Ψυχολόγοι και Παιδοψυχίατρος. Το κέντρο εδρεύει στη περιοχή της Κυψέλης.

Ξένες γλώσσες:

Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Νοηματική Γλώσσα  4 φοίτησης και βασικές γνώσεις υπολογιστών

Μέλος Συλλόγων:

Είναι  ενεργό μέλος στο Σύλλογο Επιστημόνων  Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε ) και Υπεύθυνη Ομάδας Σεμιναρίων – Ημερίδων Σ.Ε.Λ.Λ.Ε

Συμβεβλημένα Ασφαλιστικά Ταμεία:

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

  • Εργοθεραπεία
  • Λογοθεραπεία
  • Ειδικη διαπαιδαγώγιση
  • Συμβουλευτική γονέων
  • Ατομική -ομαδική ψυχωθεραπεία
  • Αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών και δυσλεξίας
  • Θεραπεία ΔΕΠΥ και υπερκινητικότητας
  • Διδασκαλία σχολικών μαθημάτων
  • Ψυχολογική υποστήριξη


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook