Δημήτριος
Παπαπαναγιώτου

Οδοντίατρος - Περιοδοντολόγος
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ DMD - MSC
Πλ. Δημοκρατίας 2, Άγιος Στέφανος, 14565, ΑΤΤΙΚΗΣ
FB Share
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ DMD - MSC Πλ. Δημοκρατίας 2, Άγιος Στέφανος, 14565, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτιμώμενη διάρκεια ραντεβού: 30 λεπτά,
 Ενδεικτική τιμή επίσκεψης: -

Σπουδές:

Ο Δημήτρης Παπαπαναγιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Το 2001 αποφοίτησε από το τμήμα οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης με γενικό χαρακτηρισμό Summa Cum Laude. Από το 2004 ως το 2007 εξειδικεύτηκε στην περιοδοντολογία και τα εμφυτεύματα στο πανεπιστήμιο ACTA του Άμστερνταμ, από όπου απέκτησε τον τίτλο Master of Science (MSc) στην Περιοδοντολογία. Στα πλαίσια της εξειδίκευσης του ασχολήθηκε με όλα τα θέματα της κλινικής περιοδοντολογίας , καθώς και με έρευνα στην κατεύθυνση της σχέσης περιοδοντίτιδας-γενικής υγείας.

Η ερευνητική του εργασία ‘Periodontitis is associated with platelet activation” βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδοντολογίας ως η καλύτερη δημοσίευση όλων των αναγνωρισμένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Ευρώπης για το έτος 2009 (1st EFP research Prize 2009). Από το 2008 βρίσκεται στην Ελλάδα και ασχολείται με την περιοδοντολογία και τα εμφυτεύματα. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Άγιο Στέφανο και είναι συνεργάτης του Αθηναϊκού Ορθοδοντικού Κέντρου, υπεύθυνος για περιοδοντολογικά ζητήματα.

Είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, της Ολλανδικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας

Υπηρεσίες / Θεραπείες:

Στο οδοντιατρείο αντιμετωπίζονται όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τις ασθένειες των ούλων με έμφαση στην ουλίτιδα και την περιοδοντίτιδα, από την απλούστερη ως την πιο σύνθετη και προχωρημένη μορφή.


Follow us on Facebook Follow us on Twitter
Find us on Facebook